Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un fost sef al SRI s-a asociat cu un condamnat la patru ani de inchisoare. Ce afacere au cei doi

Antena3 Antena3,
Un fost sef al SRI s-a asociat cu un condamnat la patru ani de inchisoare. Ce afacere au cei doi

Fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, are afaceri cu multe grade, scrie Jurnalul National. Acesta si-a deschis recent o fabrica de alcool, dupa ce s-a asociat cu un condamnat la patru ani de inchisoare cu. continuă pe Antena3

Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare, tine cu dintii de salariul din bani publici

Recent condamnat in prima instanta, fostul edil al Iasiului nu va parasi functia de consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, pe care a fost angajat in aprilie.

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul UTI

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, condamnarea la patru ani de inchisoare cu executare a fostului primar al Iasiului Gheorghe Nichita. Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu a fost si el condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare.

Fostul primar Gheorghe Nichita de la Iasi a primit patru ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al Municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Fostul primar al Iasului, patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia nu e definitiva

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat la patruani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Potrivit ziaruldeiasi. ro, decizia nu este insa.

Constantin Gheorghe, apropiat al omului de afaceri Gabriel Comanescu, a fost schimbat de la conducerea Autoritatii pentru Operatiuni Offshore cu Iulian Offenberg, fost sef ANRM

Constantin Gheorghe a fost schimbat din functia de presedinte al Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra, potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose publicate luni in Monitorul Oficial. Constantin Gheorghe este cunoscut ca fiind apropiat al omului de afaceri constantean Gabriel Comanescu. A fost director in Grup Servicii Petroliere GSP), care este controlat de Gabriel Comanescu. Constantin Gheorghe a fost inlocuit cu Iulian Offenberg, fost sef al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale si fost sef in cadrul companiei Conversmin. Potrivit deciziei, Iulian Offenberg a fost numit pe o perioada de cinci ani. De asemenea, a fost numit in functia de vicepresedinte Vasile Gusatu, fost chestor de politie si membru ALDE. A fost candidat la alegerile parlamentare din partea ALDE Giurgiu, alaturi de Toma Petcu, actualul ministru al energiei.

Fost sef Facebook: doar Dumnezeu stie cum distrugem mintile copiilor

Facebook este o companie de miliarde de dolari acum, dar in urma cu 13 ani era diferita. Era un startup care putea doar sa viseze ca va influenta sau chiar schimba lumea. Alaturi de Mark Zuckerberg a fost si Sean Parker, creatorul Napster si primul presedinte al retelei sociale. Nu mai e implicat in Facebook, dar are opinii despre cel mai productiv produs in care s-a implicat vreodata, scrie playtech. ro.

Fost sef al CNDNAR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul director al CNADNR Dorin Gavril Debucean a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma continuata care a produs consecinte deosebit de grave. Acesta ar fi semnat doua contracte de asistenta juridica, avand ca obiect prestarea de servicii de asistenta juridica pentru cauze strict determinate si un onorariu si alte cheltuieli stabilite ca plata lunara, pe intreaga perioada de desfasurare a proceselor.

Ce vedete au fost premiate la Gala Eva.ro 16 ani

Eva. ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )