Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fosta conducere a Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, trimisa in judecata

Adevărul Adevărul,
Fosta conducere a Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, trimisa in judecata

Dan Romulus Serban, fostul presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor CONAS), a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu. Si fostul director economic al CONAS, Oana Alexandrescu Duca, a fost deferit justitiei pentru patru fapte de abuz in serviciu si trei fapte de luare de mita. continuă pe Adevărul

Fostul sef al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Dan Romulus Serban, fostul presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. Dosarul vizeaza acordarea nelegala a unor contracte de prestari servicii, iar prejudiciul se ridica la peste 13 milioane de lei.

Fostul sef al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, trimis in judecata de DNA intr-un dosar cu prejudiciul de 13 milioane de lei

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Dan Romulus Serban, fostul presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, pentru abuz in serviciu, intr-un dosar cu prejudiciul de peste 13 mi.

Fost presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Dan Romulus Serban, fost presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor CoNAS), a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )