Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fosta consiliera a Vioricai Dancila, retinuta alaturi de sot intr-un dosar de coruptie

Adevărul Adevărul,
Fosta consiliera a Vioricai Dancila, retinuta alaturi de sot intr-un dosar de coruptie

Fostul viceprimar al municipiului Zalau si candidat al PSD la alegerile parlamentare din 2016, Daniela Cota, cea care a consiliat-o pe Viorica Dancila pe vremea cand era premier, a fost retinuta de procurori joi, pentru 24 de ore, alaturi de sotul sau, Vasile Cota, intr-un dosar de coruptie. continuă pe Adevărul

Fosta consiliera a Vioricai Dancila, retinuta de procurori intr-un dosar de coruptie. Prejudiciul se ridica la 3 milioane de lei

Daniela Cota, fosta consiliera a premierului Viorica Dancila, a fost retinuta de procurori, joi, pentru 24 de ore, intr-un dosar de coruptie. Alaturi de aceasta a fost retinut si sotul sau, Vasile Cota, pr.

Fosta consiliera a Vioricai Dancila, arestata preventiv impreuna cu sotul, in dosarul privind finantari nerambursabile obtinute de Volei Club Municipal Zalau

Fostul consilier de stat al Vioricai Dancila Daniela Cota si sotul sau au fost arestati preventiv de Tribunalul Salaj pentru obtinere ilegala de fonduri si delapidare, ambele in forma continuata, in dosarul vizand Volei Club Municipal Zalau.

Fosta consiliera a Vioricai Dancila, acuzata de spaga

Daniela Cota, fosta consiliera a premierului Viorica Dancila, a fost retinuta de procurori joi, pentru 24 de ore, alaturi de sotul sau, Vasile Cota, intr-un dosar de coruptie.

Fosta consiliera a Vioricai Dancila, Daniela Cota, retinuta pentru delapidare

Procurorii din Salaj au retinut-o pe Daniela Cota, fosta consiliera a Vioricai Dancila, pentru obtinere ilegala de fonduri 26 de acte materiale) si delapidare 228 de fapte), conform unui comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj.

Fosta consiliera a Vioricai Dancila, arestata preventiv

Fostul consilier de stat in Guvernul Vioricai Dancila, Daniela Cota a fost arestata preventiv pentru obtinere ilegala de fonduri si delapidare, in forma continuata. Ea si sotul ei, Vasile Cota, sunt acuzati ca au furat 1,9 milioane de lei din fondurile unui club de volei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )