Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv, in dosarul Transferurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv, in dosarul Transferurilor

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a a fost condamnata definitiv, de inalta Curte, la sapte ani de inchisoare cu executare, Ioan Becali a primit 3 ani de inchisoare, iar Borcea, care primise si el o sentinta cu executare in prima instanta, a fost achitat, potrivit Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv la 7 ani de inchisoare. Borcea a fost achitat, desi in prima instanta primise 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a a fost condamnata definitiv, de Inalta Curte, la sapte ani de inchisoare cu executare, potrivit Digi 24. Ioan Becali a primit 7 ani si 4 luni de inchisoare, Victor Becali 5 ani si 8 luni, iar Borcea, care primise si el o sentinta cu executare in prima instanta, a fost achitat, transmite sursa citata.

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a plans in hohote cand a fost ridicata de politisti de acasa, pentru a fi incarcerata (VIDEO)

Geanina Terceanu, condamnata marti definitiv la 7 ani de inchisoare pentru luare de mita, a fost luata cu politia de acasa si dusa la Arestul Politiei Capitalei. Fosta judecatoare plangea in momentul in.

Dosarul Mita la judecatoare. Condamnari DEFINITIVE: Geanina Terceanu, 7 ani cu executare, Borcea, achitat, Ioan Becali, 7 ani cu executare, Victor Becali, 5 ani si 8 luni cu executare (VIDEO)

Magistratii Curtii Supreme au dat marti deciziile finale in dosarul Mita la judecatoare. Astfel, fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost condamnata la 7 ani de inchisoare cu executare, Cristian Borcea a .

Dosarul Transferurilor. Borcea, achitat, Geanina Terceanu, 7 ani de inchisoare

Magistratii iCCJ s-au pronuntat marti, 20 februarie, in dosarul in care Geanina Terceanu e acuzata c.

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politisti

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politie, dupa ce a fost condamnata la sapteani de inchisoare, in dosarul in care a fost gasita vinovata ca a primit mita. Mai mult,.

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politie

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politie, dupa ce a fost condamnata la 7 .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )