Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar avea legaturi periculoase in Costa Rica

Antena3 Antena3,
Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar avea legaturi periculoase in Costa Rica

Mihai Radulescu, afaceristul roman care are de cativa ani cetatenie costaricana, vine cu noi dezvaluiri despre Elena Udrea si Alina Bica. Acesta a povestit in exclusivitate pentru Antena 3 cum le-a ajutat pe ce. continuă pe Antena3

Noi detalii despre Alina Bica. Unde ar fi locuit fosta sefa DIICOT

Mihai Radulescu a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre perioada in care Alina Bica a stat in locuinta sa din Costa Rica. El sustine ca cele doua au ajuns acolo cu un plan bine pus la punct si nu au av.

Lovitura financiara pe care dat-o din Costa Rica! Suma fabuloasa pe care a pus mana Elena Udrea

Recent, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, au fost arestate preventiv, pe o perioada de doua luni, in Costa Rica. inainte de a fi retinuta, Udrea a dat un adevarat.

Singura cale de scapare pentru Elena Udrea si Alina Bica. Interviu exclusiv cu procurorul-sef din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica sunt fara scapare.

Imagini din inchisoarea in care se afla Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea a fost retinuta alaturi de Alina Bica in Costa Rica, dupa ce ofiterii Interpol le-au ridicat de pe strada. Dupa ce au fost retinute, Udrea siBica au fost duse la inchisoarea de femei El.

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica: Mandatele de arestare pentru Elena Udrea si Alina Bica pot fi prelungite pe toata durata procedurii de extradare

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, spune ca procedura de extradare in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica continua chiar daca exista solicitari pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit si dupa date de 30 decembrie, pana la finalizarea procedurii de extradare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1916 seconds )