Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul consilier al guvernatorului BNR a fost la protestul din Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Fostul consilier al guvernatorului BNR a fost la protestul din Piata Victoriei

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, a fost vineri seara la protestul anti PSD din Piata Victoriei, sa vada cu proprii ochi ce se intampla. continuă pe Adevărul

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

IMAGINEA ZILEI: Selfie cu scutierii la protestul din Piata Victoriei! (FOTO)

La protest se merge si pentru a-ti face selfie!Dovada sta aceasta tanara cu ochi alunecosi siinima tricolora, care s-a imortalizat alaturi de scutieri, vineri, la protestul din Piata Victoriei.

Reactia autoritatilor cu privire la zvonurile cu autocare si trenuri BLOCATE in trafic, pentru a NU ajunge la protestul din Piata Victoriei

Autoritatile reactioneaza dupa ce in mediul online au aparut zvonuri conform carora mai multe autocare si trenuri cu romani care se indreapta spre Bucuresti, pentru a participa la protestul din Piata.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Klaus Iohannis, SOLICITARE DE ULTIMA ORA la adresa procurorului general: Presedintele cere ANCHETAREA interventiei Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa faca cercetari, sa stabileasca legalitatea interventiei Jandarmeriei in Piata Victoriei si identificarea.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in mijlocul protestatarilor din Piata Victoriei: Ce reactii a starnit (FOTO)

Printre protestatarii care s-au aflat sambata in Piata Victoriei a fost prezent si Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR. Pe retelele social a inceput sa circule o imagine in care acesta apare.

Buzatu, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta au fost solidari cu cei agresivi. Acesta a mai explicat ca un miting PSD nu ar detensiona atmosfera si a indemnat la calmarea spiritelor.

Tudor Chirila, acuzat ca este `infiltrat` de niste protestatari din Piata Victoriei: Cum a raspuns artistul(VIDEO)

Tudor Chirila s-a aflat luni seara la protestul din Piata Victoriei unde a fost apostrofat de niste manifestanti care l-au acuzat ca este infiltrat. Totul s-a intamplat in timp ce cantaretul.

Politia Capitalei: 19 persoane audiate in legatura cu violentele de vineri din Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat sambata ca 19 persoane au fost conduse la audieri in legatura cu incidentele produse in ziua precedenta la protestul din Piata Victoriei. La acest moment, Parchetul de pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )