Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, despre scandalul retinerii avioanelor la sol: Am fost contactata de DNA si ma voi duce luni (VIDEO)

B1 B1,
Fostul director TAROM, Madalina Mezei, despre scandalul retinerii avioanelor la sol: Am fost contactata de DNA si ma voi duce luni (VIDEO)

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, se va prezenta la DNA in contextul scandalului legat de faptul ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de. continuă pe B1

DNA intervine in scandalul de la TAROM. Madalina Mezei, fost director general al companiei, chemata luni la audieri

DNA intervine in scandalul de la Tarom. Potrivit unor surse citate de Antena 3, procurorii anticoruptie au deschis un dosar penal dupace directorul demis Madalina Mezei si ministrul demis al Transporturilor,.

Razvan Cuc NEAGA ca a cerut retinerea la sol a avioanelor in ziua motiunii: Fostul director TAROM minte. Madalina Mezei trebuie sa stie ca in functie nu o tine decat munca, nu jocurile de culise

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, spune cafostul director TAROM minte cand afirma cai-a cerut sa retina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura impotriva PSD. PSD-istul.

Tarom: Madalina Mezei a fost revocata din functie

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de dire.

Replica TAROM, dupa ce Madalina Mezei a afirmat ca a fost demisa din cauza ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura Ministrul Cuc negase anterior acuzatiile fostului director general

Consiliul de Administratie al TAROM a constatat nerespectarea contractului de mandat de catre Madalina Mezei si a hotarat, cu unanimitate de voturi, revocarea acesteia din functia de director general interimar,.

Razvan Cuc se autodenunta: Am intrebat-o pe Mezei ce parlamentari zboara in ziua motiunii si daca sunt ok, dar nu i-am cerut sa anuleze curse

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, recunoaste ca a discutat cu fostul director al Tarom, Madalina Mezei, despre parlamentarii care urmau sa zboare cu avioane Tarom in ziua motiunii de cenzura, dar sustine ca nu i-a cerut sa retina aeronave la sol. Cuc admite ca a purtat aceasta discutie in fata casei Madalinei Mezei. Razvan Cuc o acuza pe fosta directoare ca e sustinuta de PNL si ca si-a favorizat rudele anagajate in companie.

Dancila trimite Corpul de control la Tarom si Transporturi, dupa ce fostul director a reclamat ca ministrul Cuc i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura

Premierul demis Viorica Dancila anunta ca a dispus Corpului de Control sa inceapa verificari la Ministerul Transporturilor si la TAROM, in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Directorul demis al Tarom, Madalina Mezei, declara pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina aeronavele Tarom la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca unii parlamentari sa nu poata ajunge la vot.

Ex-director TAROM confirma ca ministrul Cuc i-a cerut sa tina AVIOANELE LA SOL in ZIUA MOTIUNII DE CENZURA impotriva PSD: I-am spus ca e un ABUZ

Fostul director al companiei TAROM, Madalina Mezei, demisa din functie marti, a declarat pentru ziuanews. ro cain ziua motiunii de cenzura impotriva guvernuluiministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau.

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, chemata luni la DNA

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat vineri ca a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, dupa ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, ca in ziua motiunii de cenzura i-a cerut sa retina aeronave la sol, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )