Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fostul ministru britanic pentru Brexit este sceptic in privinta acordului de iesire din UE si ii lanseaza o invitatie Theresey May, care risca un vot de neincredere

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru britanic pentru Brexit este sceptic in privinta acordului de iesire din UE si ii lanseaza o invitatie Theresey May, care risca un vot de neincredere

David Davis a afirmat vineri ca Parlamentul de la Londra va respinge acordul de iesire din Uniunea Europeana negociat de Theresa May si i-a cerut premierului britanic sa discute din nou cu Bruxellesul, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Parlamentul nu ar aproba acordul propus de Theresa May. Fostul ministru britanic pentru Brexit a facut anuntul

Fostul ministru britanic pentru Brexit, David Davis, a transmis ca Parlamentul britanic nu va aproba aplicarea acordului pentru Brexit negociat de Theresa May si Uniunea Europeana, adaugand ca prim-ministrul va fi.

Fostul ministru britanic pentru Brexit este sceptic in privinta acordului de iesire din UE si ii lanseaza o invitatie Theresey May

David Davis a afirmat vineri ca Parlamentul de la Londra va respinge acordul de iesire din Uniunea Europeana negociat de Theresa May si i-a cerut premierului britanic sa discute din nou cu Bruxellesul, relateaza Reuters.

Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat in semn de protest fata de acordul anuntat de Theresa May

Dominic Raab, ministrul britanic pentru Brexit, a demisionat joi in semn de protest fata de acordul cu UE anuntat de premierul Theresa May. Regret sa anunt ca, dupa reuniunea guvernului de ieri miercuri -.

Marea Britanie are un nou ministru pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May l-a numit vineri in functia de ministru pentru Brexit pe Stephen Barclay, dupa demisia de joi a lui Dominic Raab, care si-a declarat opozitia fata de acordul convenit cu Bruxellesul.

Val de pesimism in Marea Britanie, dupa ce guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit

Guvernul britanic a aprobat, miercuri, dupa o sedinta maraton, acordul pentru Brexit, de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut joi o reactie pesimista in legatura cu acordul cu Brexit, iar.

Guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit

Guvernul britanic a aprobat, astazi, dupa o sedinta maraton, acordul pentru Brexit, de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Theresa May sustine acordul pentru Brexit in pofida contestatarilor

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat ieri seara, intr-o conferinta de presa, ca nu isi va da demisia, desi au existat contestatari ai acordului pentru Brexit ce fusese aprobat miercuri de Guvernul britanic, scrie The Guardian.

SONDAJ Cum vedeti acordul pentru Brexit anuntat de May?

Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul, a anuntat aseara premierul Theresa May, care azi a aparut in fata Parlamentului. Acolo, ea nu a avut o primire tocmai prietenoasa, in timp ce patru membri ai Cabinetului sau si-au dat demisia. in cursul diminetii, lira a pierdut teren in fata dolarului, iar oficiali europeni si-au reafirmat regretul pentru Brexit, liderii UE urmand sa se intruneasca pe aceasta tema peste 10 zile. Cum vedeti anuntul premierului Theresa May privind acordul pentru Brexit? Participa la sondajul HotNews. ro.

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, mesaj despre demisie si apropiata Presedintie la Consiliul UE

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a vorbit despre demisia sasi apropiata Presedintie la Consiliul UE. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au crezut in proiectele si.

Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLANS la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea. Seful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Fostul ministru pentru Afaceri Europene, Eugen Negrescu, ar fi trimis luni mai multe mesaje la Bruxelles, in care s-a plans ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )