Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fostul ofiter Daniel Dragomir da, marti, explicatii in Comisia pentru controlul SRI

România Liberă România Liberă,
Fostul ofiter Daniel Dragomir da, marti, explicatii in Comisia pentru controlul SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, in Comisia parlamentara pentru controlul SRI, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public, potrivit presedintelui forului, Claudiu Manda. continuă pe România Liberă

Ora 16.30. Fostul ofiter Daniel Dragomir va fi audiat de Comisia de control SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat marti la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, pe tema acuzatiilor formulate in spatiul public.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Un fost presedinte al Camerei Deputatilor ar fi fost sustinut de SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, marti, ca fostul colonel Daniel Dragomir a dat exemplul unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care ar fi fost sustinut prin canale media de persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii si a unui fost presedinte de Consiliu Judetean care ar fi fost cercetat de DNA la solicitarea SRI.

VIDEO Fostul ofiter Daniel Dragomir, inainte sa fie audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal

Colonelul r) Dumitru Dragomir a declarat, marti, inainte sa intre la Comisia SRI, ca vom discuta despre sentintele emise ilegal.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Ce documente a adus ofiterul

Daniel Dragomir a spus, dupa audiere, ca a oferit Comisiei o lista cu numele a 65 de persoane, care sunt ofiteri activi SRI, ofiteri in rezerva, din mediul de afaceri si din media, care ar putea prezenta Comisiei parlamentare detalii despre modul in care a functionat statul paralel.

Fostul colonel Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI: Ce se intampla cu abuzurile din perioada Coldea?

Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI. Fostul colonel demonteaza explicatiile Serviciului Roman de Informatii. Ce se intampla cu abuzurile din perioda lui Coldea?,.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat astazi la Comisia parlamentara de control

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat astazi la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, pe tema acuzatiilor formulate in spatiul public, potrivit unei surse din presa.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti de Comisia de control a SRI din Parlament

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, la ora 16. 30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni presedintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvaluirilor facute de Dragomir in spatiul public despre interventia serviciilor in justitie.

Lista lui Daniel Dragomir: Fostul adjunct al lui Coldea a prezentat in comisia de control SRI numele a 65 de persoane importante cu legaturi cu serviciul secret

Colonel in rezerva Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea in SRI, s-a prezentat marti in fata comisiei parlamentare de control al activitatii SRI. Cu aceasta ocazie, Dragomir a.

Lista lui Daniel Dragomir: Fostul adjunct al lui Coldea a prezentat in comisia de control SRI numele a 65 de persoane importante cu legaturi cu serviciul secret (VIDEO)

Colonel in rezerva Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea in SRI, s-a prezentat marti in fata comisiei parlamentare de control al activitatii SRI. Cu aceasta ocazie, Dragomir a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )