Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat astazi la Comisia parlamentara de control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat astazi la Comisia parlamentara de control

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat astazi la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, pe tema acuzatiilor formulate in spatiul public, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti de Comisia de control a SRI din Parlament

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, la ora 16. 30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni presedintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvaluirilor facute de Dragomir in spatiul public despre interventia serviciilor in justitie.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in Parlament la cererea lui Liviu Dragnea

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, va fi audiat in Comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii. Audierea va avea loc marti de la.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat in Parlament

Presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a anuntat ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public.

inca un acoperit divulgat de fostul colonel SRI Daniel Dragomir: Coldea se ascunde in spatele PR-ului, Ioana Ene Dogioiu, de la UM Ziare.com

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir mai face o face o victima. Acesta continua seria dezvaluirilor despre acoperitii din presa cu Ioana Ene Dogioiu, senior editor la ziare. com, site pentru care Florian Co.

Manda, presedintele comisiei de control al SRI: Daniel Dragomir va fi audiat marti la comisie

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a anuntat luni ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, dupa ce acesta a acuzat ca ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar procurorii DNA le trimiteau in instanta, dar si ca au fost ofiteri acoperiti in justitie.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir anunta noi dezvaluiri. Reactia sa la interviul lui Coldea

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a ajuns la Comisia parlamemtara de control a activitatii SRI, unde va fi audiat in legatura cu acuzatiile aduse Serviciului Roman de Informatii. Voi vorbi.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Un fost presedinte al Camerei Deputatilor ar fi fost sustinut de SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, marti, ca fostul colonel Daniel Dragomir a dat exemplul unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care ar fi fost sustinut prin canale media de persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii si a unui fost presedinte de Consiliu Judetean care ar fi fost cercetat de DNA la solicitarea SRI.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Ce documente a adus ofiterul

Daniel Dragomir a spus, dupa audiere, ca a oferit Comisiei o lista cu numele a 65 de persoane, care sunt ofiteri activi SRI, ofiteri in rezerva, din mediul de afaceri si din media, care ar putea prezenta Comisiei parlamentare detalii despre modul in care a functionat statul paralel.

Ciolos a cerut unor firme private sa AJUTE Hotnews cand era premier! Fostul colonel SRI Daniel Dragmonir: Tapalaga sa spuna cum era pe canapeaua lui Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir continua seria dezvaluirilor din interiorul Serviciului. Dupa ce a nominalizat patru jurnalisti care isi faceau veacul prin biroul lui Florian Coldea Detalii AICI si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )