Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, audiat la DNA, in dosarul mitei de 800.000 de dolari

B1 B1,
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, audiat la DNA, in dosarul mitei de 800.000 de dolari

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a ajuns vineri in jurul orei 11. 00 la sediul DNA din Bucuresti. El este audiat in dosarul in care procurorii DNA il acuza ca ar fi luat mita 800. 000 de. continuă pe B1

Sechestru de 3,2 milioane de lei instituit de catre procurorii DNA pe bunurile lui Calin Popescu Tariceanu. Masura, luata in Dosarul Microsoft

DNA anunta oficial, vineri, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu este urmarit penal pentru luare de mita in Dosarul Microsoft, mai exact pentru foloasele necuvenite pe care le-ar fi obtinut intre 2007 si 2008 de la reprezentantii unei firme austriece, pe care ulterior le-a folosit in campania electorala. Procurii au dispus sechestru asigurator pe bunuri imobile apartinandu-i lui Tariceanu, in valoare de 3. 640 lei.

Tariceanu, audiat la DNA in dosarul presupusei mite de 800.000 de dolari. Prima declaratie a fostului premier

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a ajuns astazi in jurul orei 11. 00 la sediul DNA din Bucuresti pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mita. La iesire, acesta a facut o declaratie in fata jurnalistilor in care afirma ca dosarul in care este implicat pleaca de la o serie de premise false.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Cererea de incuviintare pe numele fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost incuviintata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal. Surpriza ireala: ce a facut DNA cu bunurile lui

Potrivit DNA, fostul premier al Romaniei Calin Popescu Tariceanu este urmarit penal pentru luare de mita. Ce au facut procurorii cu bunurile fostului prim-ministru. Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu pentru luare de mita pe vremea cand era prim-ministru. De asemenea anchetatorii i-au .

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu. Fostul premier, acuzat ca a luat mita 800.000 de dolari de la reprezentantii unei companii austriece

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de DNA de luare de mita. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri,.

Tariceanu acuza DNA: Dosarul meu e bazat pe premise false, eronate si aberante!

Fostul presedinte al Senatului Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, la iesirea de la Directia.

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA pentru luare de mita. Bunuri de peste 3 milioane de lei, sub sechestru

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat, vineri, inceperea urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu Tariceanu pentru luare de mita si a dispus sechestru asigurator pe bunurile imobile ale acestuia, in cuantum de 800. 000 de dolari 3. 640 lei).

Calin Popescu-Tariceanu, pus oficial sub acuzare de DNA pentru ca ar fi luat mita 800.000 de dolari (VIDEO)

UPDATE 16:00 DNA anunta ca in cauza s-a dispus sechestru asigurator pe bunuri imobile apartinand lui Calin Popescu Tariceanu pana la concurenta sumei de 800. 000 dolari, echivalent in lei a 3.

Ministrul Justitiei i-a trimis procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a trimis, miercuri, procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea a fost trimisa ministrului Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu si a informat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la formularea acestei cereri.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )