Libnet.ro
UNICEF

15:46

Fostul premier Grindeanu reintra in politica alaturi de Marcel Ciolacu

România Liberă România Liberă,
Fostul premier Grindeanu reintra in politica alaturi de Marcel Ciolacu

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat ca revine in politica, in cadrul PSD, alaturi de Marcel Cio. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu va candida pentru functia de prim-vicepresedinte al PSD. El face parte din echipa lui Marcel Ciolacu

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a anuntat ca va candiala congres pentru functia de prim-vicepresedinte, alaturi de Gabriela Firea, in echipa lui Marcel Ciolacu. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti, afirma Grindeanu.

Cu cine isi disputa Marcel Ciolacu conducerea PSD. Mi-am depus ieri candidatura

Fostul ministru Eugen Teodorovici a anuntat ca vineri si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Partidului Social Democrat, functie pe care si-o doreste si actualul interimar, Marcel Ciolacu.

PSD Timis: Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa Fostul premier, sustinut pentru functia de presedinte executiv la alegerile nationale ale social-democratilor

PSD Timis anunta, intr-un comunicat de presa, ca Sorin Grindeanu s-a intors acasa, dar ca, de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata si ca va fi sustinut pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD, scrie Agerpres. intr-un mesaj adresat social-democratilor din Timis, fostul premier spune ca va candida pentru postul de presedinte executiv. Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata. Azi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind in unanimitate sustinerea Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD, se arata in comunicatul de presa, de sambata, al PSD Timis.

Marcel Ciolacu si-a anuntat proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD: Liderul social-democrat vrea o noua echipa, cu care sa recastige prestigiul partidului

Marcel Ciolacu si-a anuntat, vineri, proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD. Liderul social-democrat spune ca, prin Reconstructia PSD o viziune politica de stanga pentru un partid european,.

Marcel Ciolacu si-a anuntat programul cu care va candida la Congres. Ce promite liderul interimar al PSD

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anuntat proiectul politic cu care va candida la Congresul social-democratilor. Ciolacu a subliniat ca vrea profesionalizarea partidului si orientarea lui spre o stanga moderna.

PeBloguri: Cum arata programul politic propus de Marcel Ciolacu la Congresul social-democratilor

In cadrul Congresului Partidului Social Democrat, ce este programat sa aiba loc pe 22 august, Marcel Ciolacu va prezenta programul politic propus pentru reconstructia formatiunii politice. Acesta prevede abandonarea unor subiecte abordate de PSD in trecut, precum justitia penala, si isi va concentra discursul si actiunea politica pentru promovarea principiului de justitie sociala, respectiv pe politicile publice privind diminuarea decalajelor sociale, asigurarea unui acces egal pentru toti cetatenii la dezvoltare si la servicii publice de educatie si de sanatate, pentru reducerea saraciei si cresterea clasei de mijloc.

Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Marcel Ciolacu, presedintele interminar PSD, arunca in aer mai multe informatii bomba, acuzand presedintele tarii si Guvernul pentru ceea ce se intampla in Romania in aceasta perioada. Pornind de reinceperea scolii, care pare a fi un subiect incert pana astazi, si ajungand la pedepsele pentru pedofili, Marcel Ciolacu face acuzatii extrem de grave. Iohannis .

Revolutie in PSD. Cum incearca Marcel Ciolacu sa castige sefia partidului. Este fara precedent

Antena 3 a obtinut in exclusiviate planul pentru viitorul PSD. Marcel Ciolacu vrea sa castige sefia partidului fara sa mai accepte cumetrii in functii publice.

Iohannis si Guvernul ametesc parintii cu scenarii, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca nici presedintele Iohannis,.

Sorin Grindeanu anunta ca revine in politica si candideaza la Congresul PSD in echipa lui Ciolacu

Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu, in prezent presedinte ANCOM, se reintoarce in politica si va candida la Congresul PSD de la mijlocul lunii august pentru un post de prim-vicepresedinte, informatia fiind confirmata vineri de Grindeanu pentru publicatia locala expressdebanat. ro.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )