Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul premier Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Nici daca plangi nu e fericit, pentru ca nu plangi din cauza lui

Adevărul Adevărul,
Fostul premier Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Nici daca plangi nu e fericit, pentru ca nu plangi din cauza lui

Declaratia lui Mihai Tudose, pana de curand presedinte al filialei judetene PSD Braila, a fost facuta pe postul public de televiziune, in cadrul emisiunii Romania 9. in prezent, Tudose este deputat independent si cocheteaza cu formatiunea politica condusa de Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Tudose, despre discutiile cu Dragnea pe amnistie: Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? / Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor

Mihai Tudose a dezvaluit marti seara, la TVR1, discutiile pe care spune ca le-a avut cu Liviu Dragnea despre amnistie si gratiere, precizand ca de doi ani de zile la CEx al PSD aducea in discutie subiectul, potrivit Mediafax. Fostul premier a adaugat ca Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor. Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? Sa vedem si noi cum arata tot lupul asta care vine. Noi de doi ani la CEx, domnule problema cu amnistia si gratierea. , a declarat Mihai Tudose, marti seara, la TVR 1.

Mihai Tudose, dezvaluiri despre un scandal cu Liviu Dragnea: Hai, ma, sa mori tu!

Fostul premier Mihai Tudose a povestit un moment tensionat dintre el si presedintele PSD Liviu Dragnea. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, fostul sef al Guvernului a dezvaluit ca unul din motivele pentru care.

Mihai Tudose da VINA pe Liviu Dragnea pentru momentul JENANT prin care Romania a trecut cu ocazia vizitei istorice a premierului nipon Shinz333; Abe

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat marti seara, la TVR 1, ca a solicitat partidului amanarea sedintei CEX, in care stia ca va fi demis din functie, datorita vizitei istorice in Romania a premierului.

Mihai Tudose, DEZVALUIRI din culisele PSD: Am dovada ca numirile ministrilor din CEx erau aranjate de o saptamana

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi au fost aranjate de o saptamana si ca are dovezi in acest sens, informeaza.

Mihai Tudose: CEx-ul de astazi al PSD este o butaforie. Cele doua numiri de astazi sunt aranjate de o saptamana

Mihai Tudose, fostul premier, a declarat ca sedinta de marti seara a Comitetului Executiv National al PSD, in care Daniel Suciu a fost propus pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Razvan Cuc pentru Ministerul.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula.

Liviu Dragnea, despre propunerile de ministri: Razvan Cuc este membru in organizatia PSD Neamt, care il sustine foarte tare

Liviu Dragnea a vorbit, marti, inainte de CEx al PSD despre eventualele propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi. Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. inteleg.

Liviu Dragnea desfiinteaza ideea de organizare a unui Congres PSD in acest an: Este total inoportun sa vorbim despre asa ceva(VIDEO)

Liviu Dragnea considera ca este total inoportuna discutia despre organizarea in acest an a unui Congres PSD asa cum au propus unii social-democrati in sedinta Comitetului Executiv de.

Ce crede Liviu Dragnea despre OUG pe Justitie anuntata de Tudorel Toader

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legile justitiei era necesara si trebuia data de catre Guvern, potrivit stiripesurse. ro. Eu cred ca OUG a respectat.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2006 seconds )