Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fostul premier Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Antena3 Antena3,
Fostul premier Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Fostul premier Mihai Tudose a fost denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc. Avocatul care a depus plangerea solicita sa se verifice daca declaratiile facute fata de. continuă pe Antena3

Fostul premier Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Un avocat a depus la Parchetul General un denunt impotriva fostului premier, cerand procurorilor sa cerceteze daca declaratiile lui Mihai Tudose fata de steagul secuiesc ar putea reprezenta infractiuni de instigare publica sau de incitare la ura sau discriminare.

Mihai Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Fostul premier Mihai Tudose a fost denuntat la Parchetul General, avocatul care a depus documentul solicitand procurorilor sa cerceteze daca declaratiile celui dintai fata de steagul secuiesc ar putea.

Parchetul General: Proceduri prelungite nejustificat in cele doua dosare de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan

Parchetul General a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara dupa ce, in urma verificarilor efectuate, a constatat ca in cele doua dosare ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne, Carmen Dan, aflate pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti, procedurile s-au prelungit nejustificat, in cele doua cauze nefiind efectuate acte de urmarire penala cu celeritate, ambele fiind repartizate pentru cercetari lucratorilor de politie din cadrul Brigazii Rutiere - Biroul control intern.

Parchetul General verifica dosarele penale in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan

Parchetul General face verificari privind ancheta efectuata in dosarele in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Potrivit unor surse judiciare, exista trei dosare penale in care consilierul este vizat pentru inselaciune, ultraj si abuz in serviciu.

Parchetul General: Proceduri prelungite nejustificat in doua dosare care il vizeaza pe un consilier al lui Carmen Dan. Ce decizie a luat Augustin Lazar(FOTO)

Parchetul General anunta ca, in urma unui control, s-a descoperit ca de doua ori au fost prelungite nejustificat procedurile in doua dosare care il vizeaza pe consilierul ministrului Afacerilor.

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul dosarelor care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan

Parchetul General anunta ca a sesizat Inspectia Judiciara in cazul a doua dosare care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilier al ministrului Afacerilor Interne, instrumentate de Parchetul de pe.

Parchetul General verifica dosarele penale ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan

Ancheta extinsa in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul General, potrivit Digi 24.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Declaratie-soc din tabara ALDE despre fostul premier Mihai Tudose

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai sustine ca partidul sau va continua colaborarea cu social democratii si ca spera ca noua propunere de premier sa fie mai inteleapta decat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )