Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul preot Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ar fi vizat intr-un nou dosar

Antena3 Antena3,
Fostul preot Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ar fi vizat intr-un nou dosar

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar nou, in care ar fi vizat preotul. Acesta. continuă pe Antena3

Fostul preot Cristian Pomohaci, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30.000 de euro

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost audiat, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, acesta fiind urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30. 000 de euro dupa ce nu a declarat venituri de 150. 000 de euro obtinute din inchirierea a 11 imobile pe care le detine.

Fostul preot Cristian Pomohaci, cercetat penal pentru evaziune fiscala

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru evaziune fiscala de catre procurorii Parchetului General care il acuza ca ar fi inchiriat unsprezece imobile si ar fi declarat venituri mai mici decat.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ce au decis procurorii in cazul fostului preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General. Cel mai probabil, fostul preot a fost chemat in dosarul in care este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri.

Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este acuzat de ultraj

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a fost citat la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de ultraj.

Robert Negoita, audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din lucrarea sa de doctorat

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA-Ploiesti, procurorul Lucian Onea,s-a prezentat la Parchetul General pentru a-i fi aduse la cunostiinta acuzatiile pentru care este urmarit penal in dosarul deschis dupa plangerile lui Vlad Cosma, fiul fostului sef al CJ Ploiesti, Mircea Cosma.

Seful DNA Ploiesti, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat marti la Parchetul General, scrie Agerpres.

UPDATE: Seful DNA Ploiesti este urmarit penal. El a refuzat sa dea detalii din dosar, dupa audierea de la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile in dosarul in care este cercetat, scrie Agerpres. Acesta ar fi cercetat pentru modul in care s-au desfasurat anchetele la DNA Ploiesti, respectiv pentru participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )