Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul preot Cristian Pomohaci, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Fostul preot Cristian Pomohaci, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30.000 de euro

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost audiat, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, acesta fiind urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30. 000 de euro dupa ce nu a declarat venituri de 150. 000 de euro obtinute din inchirierea a 11 imobile pe care le detine. continuă pe Adevărul

Fostul preot Cristian Pomohaci, cercetat penal pentru evaziune fiscala

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru evaziune fiscala de catre procurorii Parchetului General care il acuza ca ar fi inchiriat unsprezece imobile si ar fi declarat venituri mai mici decat.

Fostul preot Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ar fi vizat intr-un nou dosar

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar nou, in care ar fi vizat preotul. Acesta.

Pomohaci, cercetat si pentru evaziune fiscala / Fostul preoteste acuzat ca nu a declarat 700.000 de lei obtinuti din nchirierea a 11 imobile

Procurorii au extins urmarirea penala in cazul fostului preot Cristian Pomohaci si pentru evaziune fiscala in forma continuata, fiind acuzat ca omis declararea aunei sume de aproape 700. 000 de lei, venituri din inchirierea a 11 imobile, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ce au decis procurorii in cazul fostului preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General. Cel mai probabil, fostul preot a fost chemat in dosarul in care este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, urmarit penal de procurorii de la Parchetul General

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, este urmarit penal de procurorii de la Parchetul General, alaturi de Mircea Negulescu, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Stire in curs de.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, urmarit penal de procurorii de la Parchetul General, alaturi de Mircea Negulescu

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, si procurorul Mircea Negulescu, fost procuror in cadrul aceleiasi unitati DNA, sunt urmariti penal intr-un dosar deschis ca urmare a plangerilor formulate de fostul deputat Vlad Cosma, care-i acuza de cercetare abuziva, abuz in serviciu si represiune nedreapta, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )