Libnet.ro
UNICEF

22:17

Fostul Principe Nicolae, dialog cu romanii veniti la Palatul Regal: Voi veni inapoi! Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost si bunicul meu (VIDEO)

B1 B1,
Fostul Principe Nicolae, dialog cu romanii veniti la Palatul Regal: Voi veni inapoi! Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost si bunicul meu (VIDEO)

Momente emotionate, joi, la Palatul Regal din Capitala, acolo unde este depus trupul neinsufletit al Majestatii Sale Regele Mihai I. Fostul principe Nicolae a venit pentru a se ruga la capataiul. continuă pe B1

Momente emotionante! Fostul principe Nicolae, la Palatul Regal. Voi veni inapoi!

Fostul principe Nicolae si logodnica sa au ajuns la Palatul Regal, acolo unde se afla trupul Majestatii Sale, Regele Mihai. Fostul principe a citit mesajele pe care romanii le-au lasat pe gardul Palatului.

Mii de oameni asteapta joi sa ii aduca un omagiu regelui Mihai. Fostul principe Nicolae, primit cu entuziasm. Voi veni inapoi. Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost bunicul meu intotdeauna

Mii de oameni asteapta joi sa ii aduca un omagiu regelui Mihai, la Palatul Regal, unde fostul principe Nicolae a fost primit cu entuziasm de persoanele aflate acolo, relateaza News. ro.

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, la capataiul bunicului sau - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in Romania, sosind, la ora 11. 00, cu o aeronava militara care a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda. La Aeroportul Henri Coanda sunt.

LUPTA pentru PUTERE incepe pe aeroport. Fostul principe Nicolae si Principesa Margareta, FATA iN FATA la Otopeni

Avionul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a intrat in spatiul aerian al Romaniei si va ateriza pe aeroportul Otopeni in jurul orei 11. La Aeroportul Otopeni sunt prezenti.

Vesti bune pentru romanii care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Palatul Regal va fi deschis si dupa ora 22:00

Palatul Regal nu va fi inchis joi la ora 22:00, asa cum se spusese initial. Decizia a fost luata dupa ce s-a ajuns la concluzia ca exista riscul ca miile de oameni care stau la coada in frig pe.

Romania isi plange Regele. Ultimele informatii de la Palatul Regal

Romania iti plange Regele. Mii de oameni au trecut pe la capataiul monarhului de miercuri seara, de cand sicriul a fost adus la Palatul Regal de pe Calea Victoriei. De la Palatul.

Trei zile de doliu national, incepand de astazi, in memoria Regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus la Palatul Regal pana sambata

In Romania este doliu national pentru trei zile, incepand de astazi, in memoria regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus, de miercuri seara, la Palatul Regal, in Sala Tronului, unde va ramane pana sambata, cand va avea loc inmormantarea.

intoarcerea Regelui Mihai. Ce se intampla acum la Palatul Regal din Capitala

Palatul Regal din Capitala este loc de pelerinaj de mai bine de o saptamana. Mii de oameni au depus coroane de flori si candele in onoarea Regelui Mihai. incepand de joi dimineata,.

Cortegiul funerar al Regelui Mihai a plecat de la Castelul Peles si va ajunge la Palatul Regal din Capitala (VIDEO, FOTO)

30: Cortegiul funerar al Regelui Mihai a plecat de la Castelul Peles, iar miercuri seara va ajunge la Palatul Regal. Corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi depus in Sala Tronului de la.

Omagii pentru Regele Mihai la Palatul Regal - VIDEO

Oamenii continua sa-i aduca omagii ultimului monarh al Romaniei. Palatul Regal din Bucuresti a devenit loc de pelerinaj pentru toti cei care vor sa fie alaturi de membrii Casei Regale in aceste.

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )