Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul procuror Negulescu ar fi depus plangere de agresiune impotriva unui cameraman

Hotnews Hotnews,
 Fostul procuror Negulescu ar fi depus plangere de agresiune impotriva unui cameraman

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a sunat la 112, joi, pentru ca ar fi fost agresat de jurnalisti la iesirea din sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in legatura cu o plangere penala depusa pe numele lui, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul procuror Negulescu, zis Portocala, a fost chemat sa dea explicatii la Parchetul ICCJ

Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocala, este convocat, joi, la Parchetul ICCJ, pentru a fi audia.

Fostul procuror Negulescu, zis Portocala, este chemat sa dea explicatii la Parchetul ICCJ

Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocala, este convocat, joi, la Parchetul ICCJ, pentru a fi audia.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, audiat la Parchetul General

Fostul procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost citat, joi dimineata, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in legatura cu o plangere depusa pe numele lui, anunta Agerpres. Pe numele lui Mircea Negulescu au fost depuse la Parchet mai multe plangeri penale.

Fostul procuror Mircea Negulescu, aflat in centrul scandalului privind DNA, audiat la Parchetul General

Fostul procuror Mircea Negulecu, poreclit si Portocala, a fost citat pentru a fi audiat joi la sediul Parchetului General privind numeroase acuzatii ce ii sunt aduse atat prin denunturi cat si privind.

Fostul procuror Mircea Negulescu, aflat in centrul scandalului privind DNA, audiat la Parchetul General (VIDEO)

Fostul procuror Mircea Negulecu, poreclit si Portocala, a fost citat pentru a fi audiat joi la sediul Parchetului General privind numeroase acuzatii ce ii sunt aduse atat prin denunturi cat si privind.

Andreea Cosma a depus plangerea penala la Politie: Deputatul se plange ca ar primi mesaje de amenintare chiar de la fostul procuror Portocala

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus miercuri o plangere penala la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) privind amenintari primite pe telefonul mobil in contextului scandalului urias cu.

Mircea Negulescu a sunat la 112 sa faca PLANGERE pe numele unui cameraman

Procurorul Mircea Negulescu, cunoscut ca si Portocalaa facut, joi, o plangere pe numele unui cameraman RTV, acuzandu-l ca l-a agresat dupa la iesirea de laParchetul General unde a fost.

Razboi pe energie intre Austria si Ungaria: Viena a depus plangere impotriva centralei nucleare maghiaro-ruse de la Paks

Austria a depus joi o plangere la Curtea Europeana de Justitie impotriva aprobarii date de UE pentru constructia a doua reactoare nucleare la Paks sud-vestul Ungariei), anunta AFP. Proiectul, finantat in mare parte de Rusia, a starnit ingrijorare in Austria, o tara care respinge utilizarea energiei nucleare.

Austria a depus plangere impotriva construirii unor reactoare nucleare in Ungaria. ONG-uri din Romania vor initia o actiune similara in cazul Kozlodui

Austria a depus joi o plangere la Curtea Europeana de Justitie impotriva aprobarii date de Uniunea Europeana pentru constructia a doua reactoare nucleare la Paks sud-vestul Ungariei). Mai multe organizatii nonguvernamentale au anuntat ca vor initia o actiune similara in cazul depozitului de deseuri nucleare de la Kozlodui, localitate situata la 4 km de granita cu Romania.

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus plangere penala pentru mesaje de amenintare pe care le-ar fi primit prin telefon

Deputatul PSD Andreea Cosma a mers, miercuri, la Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), unde a depus o plangere penala pentru amenintare, in urma mesajelor de amenintare pe care sustine ca le-ar fi primit pe telefonul mobil, scrie News. ro. Cu o zi in urma, ea a fost primita in audienta de ministrul de Interne, Carmen Dan, apoi a avut o intalnire si cu seful Politiei Romane, Catalin Ionita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )