Libnet.ro
UNICEF

13:16

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Fostul procuror-sef de la unitatea de elita a DNA a ajuns, marti,la Parchetul General unde este audiat. Lucian Onea trebuie sa raspunda acuzatiilor de falsificare de probe pe care i le-a adus Vlad. continuă pe Antena3

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat, marti dimineata, la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul in care a fost pus sub urmarire penala pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Acesta a refuzat sa dea declaratii la intrarea in institutie.

Procurorul Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea s-a prezentat astazi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal pentru participatie improprie, sub forma complicitatii, la savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, anunta News. ro.

Lucian Onea, fostul sef al DNA Ploiesti, audiat la Parchetul General: Procurorul este suspect de folosirea de documente false in doua dosare penale (VIDEO)

Fostul procuror-sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost chemat pentru a fi audiat in calitate de suspect la Parchetul General. Acesta a sosit insotit de un avocat. Lucian Onea, alaturi de Mircea Negulescu,.

Lucian Onea va fi audiat la Parchetul General

Lucian Onea va fi audiat marti dimineata la Parchetul General. Stire in curs de actualizare.

Ce avere are Anca Jurma, noul sef DNA

Anca Jurma, porcuror-sef interimar al DNA, a precizat in declaratia de avere ca detine doua terenuri intravilane in comuna Valea Lunga din judetul Dambovita si caa mostenit un teren agricol in.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )