Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fotbalul a luat-o razna: Ei sunt jucatorii cu cele mai bune cote din lume. Preturile lor sunt de-a dreptul incredibile

Adevărul Adevărul,
Fotbalul a luat-o razna: Ei sunt jucatorii cu cele mai bune cote din lume. Preturile lor sunt de-a dreptul incredibile

Ultimul transfer al fotbalului romanesc e vanzarea lui Paul Anton, cel mai bun jucator de la Dinamo, la Anji Rusia) pentru aproximativ 500. 000 de euro. Vedetele altor campionate au insa cu totul alte cote. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

Billboard: Cele mai bune piese ale anului 2017 si cele mai difuzate VIDEO

Prestigioasa revista Billboard a publicat topul celor mai bune melodii lansate in 2017, in opinia criticilor de muzica, dar si un top al celor mai ascultate melodii din anul care se incheie.

Cele mai bune glume si ironii despre Revelionul lui Dan Negru FOTO VIDEO

De 18 ani, Dan Negru este regele Revelioanelor, iar acest titlu a atras dupa sine si numeroase glume si ironii. Am facut o selectie a celor mai amuzante aparute de-a lungul anilor.

Cele mai bune plante care-ti usureaza digestia

Balonarea, crampele si arsurile stomacale, neplacerile digestive in general pot aparea la final de an, cand, dupa un post mai lung, ai parte de mese imbelsugate. incearca remediile oferite de farmacia verde a naturii!.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai putine slujbe disponibile, in judetul Ialomita

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava, Caras-Severin si Ialomita sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Iaurtul si laptele batut refac sanatatea intestinelor. Ce fel de lapte are cele mai putine grasimi

Laptele este considerat unul dintre cele mai complete alimente din punct de vedere nutritional, un adevarat izvor de sanatate. El nu trebuie sa lipseasca din alimentatia adultului, cu exceptia persoanelor care sunt alergice la unele proteine din lapte.

Peste o mie de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe sunt in Portugalia la cules de zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitie, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt slujbe vacante in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

Peste o mie de locuri de munca in statele europene. Cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura: salariu si conditii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )