Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO 50 de ani de la cea mai mare catastrofa feroviara din Romania. Eveniment emotionant in Alba, la monumentul de langa calea ferata

Adevărul Adevărul,
FOTO 50 de ani de la cea mai mare catastrofa feroviara din Romania. Eveniment emotionant in Alba, la monumentul de langa calea ferata

Zeci de persoane au participat duminica, 7 octombrie 2018, la comemorarea victimelor celei mai mari catastrofe feroviare din istoria Romaniei. S-au implinit 50 de ani de la accidentul feroviar de la Bucerdea Grinoasa, din 7 octombrie 1968, soldat cu decesul a 22 de persoane si ranirea altor 72. continuă pe Adevărul

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Te simti sarac?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, a anuntat la o emisiune TV cea mai mare pensie din Romania. N-a dat nume, dar a spus suma. in septembrie, aflam ca cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE. Aceasta a crescut in 2018 cu aproape 50% odata cu noile modificari aduse de legea pensiilor.

Germania are cea mai mare productie de vin din ultimii 20 de ani

Vara neobisnuit de calda cu care s-a confruntat Germania in acest an a provocat dificultati pentru multi fermieri, insa viticultorii germani nu au de ce sa se planga in conditiile in care se pregatesc pentru cea mai mare recolta de struguri de dupa 1999, informeaza AP.

Polonia a achizitionat cea mai mare cantitate de aur din ultimii 10 ani

Polonia a adaugat aproximativ noua tone de aur la rezervele sale in perioada iulie-august 2018, pe fondul scaderii preturilor, aceasta fiind cea mai mare achizitie de aur facuta de acest stat dupa 1998 si, totodata, una dintre cele mai mari achizitii facute de atunci de o tara membra a Uniunii Europene, arata datele publicate de Fondul Monetar International FMI), analizate de Bloomberg, citate de Agerpres.

Seful Consiliului Concurentei estimeaza ca 2018 poate fi al doilea an cu cea mai mare amenda cumulata data de autoritate in istorie

2018 poate fi anul cand Consiliul Concurentei aplica a doua cea mai mare amenda din istoria sa, dupa sanctiunile cumulate de 205 milioane euro date companiilor petroliere in 2012, a declarat sambata, la Sinaia, presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu.

China este cea mai mare amenintare asupra pacii, potrivit sud-coreenilor

Un sondaj realizat in Coreea de Sud concluzioneaza ca poporul vede China drept cea mai mare amenintare in privinta pacii dintre cele doua Corei, 91% dintre oameni spunand ca Beijingul nu vrea sa vada o reunificare.

S-a aflat! Care e cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul, scrie Adevarul. Cred ca am vazut la un magistrat.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Olguta Vasilescu a anuntat care este cea mai mare pensie din Romania

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul.

FOTO Proiect unic in Romania: cea mai mare coproductie teatrala la nivel national. Ne stim de 100 de ani, in premiera la Ramnicu Valcea

Opt oameni provenind din cele patru regiuni istorice ale tarii vor sa arate cum s-a schimbat Romania pe parcursul ultimilor 100 de ani, printr-un spectacol in care toate rolurile sunt principale si care reprezinta cel mai mare proiect teatral finantat de Ministerul Culturii in contextul manifestarilor dedicateCentenarului. Premiera piesei are loc la finele saptamanii, 6 - 7 octombrie la Ramnicu Valcea.

Referendum 2018. Un primar din Alba promite ca satul cu cea mai mare prezenta va beneficia primul de investitia in reteaua de apa potabila

Un primar din Alba incearca sa convinga cat mai multa lume sa vina la referendum cu o promisiune cel putin ciudata: in satul in care se vor prezenta cei mai multi alegatori la votul pentru referendum se va demara investitia privind introducerea apei potabile in comuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )