Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Alegeri prezidentiale americane: cine sunt vedetele care il sustin pe Trump

Adevărul Adevărul,
FOTO Alegeri prezidentiale americane: cine sunt vedetele care il sustin pe Trump

Cantareti si actori americani se mobilizeaza pentru a-si sustine candidatul preferat, Joe Biden sau Donald Trump, cu cel putin 15 zile inainte de deznodamant. continuă pe Adevărul

Agentiile de informatii din SUA sustin ca Iran si Rusia au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane

John Ratcliffe, directorul Serviciilor Nationale de Informatii din SUA, sustine ca atat Rusia, cat si Iran au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane din 2020, transmite Reuters. Oficialul.

Vedetele care s-au despartit acum, cand nimeni nu se astepta. Nu mai este cale de intoarcere

O noua despartire soc in showbiz. Doua dintre cele mai cunoscute vedete din intreaga lume si-au spus Adio!, spre surprinderea tuturor. Este vorba despre Jessie J si Channing Tatum, iar anuntul a fost facut chiar de indragita cantareata. Jessie J si Channing Tatum s-au despartit. Din nou! Dupa o relatie cu multe suisuri si coborasuri, .

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

Cum se vad alegerile prezidentiale americane din orasele stramosilor lui Trump si Biden, Kallstadt (Germania) si Ballina (Irlanda)

In satul german al stramosilor lui Donald Trump, primarul avea in vedere acum patru ani sa monteze o placa in memoria liderului american, daca acesta facea ceva mare pentru Statele Unite sau pentru lume. Acum, la finalul mandatului prezidential, nici nu se mai pune problema, scriu ziaristii de la AFP, care au mers in localitatile din care stramosii celor doi rivali la Casa Alba au plecat pentru a traversa oceanul in cautarea visului american.

SUA sanctioneaza entitati iraniene pentru tentativa de amestec in alegerile prezidentiale americane

Statele Unite au sanctionat Gardienii Revolutiei, armata ideologica a regimului de la Teheran, dar si publicatii iraniene, cu privire la tentative de amestec in alegerile americane de la 3 noiembrie, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020 Cine a castigat dezbaterea finala Trump-Biden? Cred ca merita felicitari din partea intregii tari VIDEO

Mult mai substantiala si coerenta decat prima confruntare dintre cei doi candidati la presedintia SUA, ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden pare sa aiba insa un singur castigator clar: jurnalista NBC Kristen Welker, cea care a jucat rolul moderatorului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )