Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO Avioanele F-16 ale Fortelor Aeriene Romane au intrat in serviciul de politie aeriana sub comanda nationala

Hotnews Hotnews,
 FOTO Avioanele F-16 ale Fortelor Aeriene Romane au intrat in serviciul de politie aeriana sub comanda nationala

Avioanele de vanatoare F-16 ale escadrilei 53 Warhawks au intrat oficial, de joi, in cadrul Serviciului de Lupta Permanent Politie Aeriana, sub comanda nationala. Cele 12 aeronave intrate in dotarea Fortelor Aeriene Romane in 2016 si 2017 au parcurs pana acum procesul de operationalizare, iar in urmatoarea perioada, pentru a putea executa misiuni de politie aeriana sub comanda NATO, escadrila va urma sa parcurga si procesul de certificare NATO, anunta MApN. continuă pe Hotnews

F-16 Fighting Falcon au intrat sub comanda Fortelor Aeriene Romane

Aeronavele F-16 Fighting Falcon au intrat sub comanda nationala a Fortelor Aeriene Romane. La finalul evenimentului, premierul Dancila a tinut un discurs pentru a marca momentul, potrivit.

VIORICA DANCILA: Modernizarea Fortelor Aeriene Romane a cunoscut rezultate importante

Modernizarea Fortelor Aeriene din tara noastra a cunoscut rezultate importante in ultimii ani, iar dotarea cu avioane avansate din punct de vedere tehnologic, care si-au demonstrat eficienta in cadrul NATO .

VIDEO in coasta Rusiei, avioanele de lupta F-16 Fighting Falcon WARHAWKS au inceput misiunile de politie aeriana la granitele Romaniei si NATO

Cele mai recente achizitii ale Fortelor Aeriene Romane, avioanela de lupta F-16 Fighting Falcon, incep de astazi misiunile de politie aeriana la granitele Romaniei si NATO. Asta dupa ce a fost finalizat stagiul de pregatire al pilotilor si s-a rezolvat toate problemele tehnice legate de dotarea avioanelor.

VIDEO in coasta Rusiei, avioanele de lupta F-16 F au inceput misiunile de politie aeriana la granitele Romaniei si NATO

Cele mai recente achizitii ale Fortelor Aeriene Romane, avioanela de lupta F-16 Fighting Falcon, incep de astazi misiunile de politie aeriana la granitele Romaniei si NATO.

POLITIA AERIANA ROMANA PRINDE CONTUR Avioanele F16 - pregatite pentru apararea spatiului national aerian

Avioanele care au ramas la sol de Ziua Nationala sunt gata de zbor. Conform lui Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, astazi are loc operationalizarea serviciului national de Politie Aeriana F-16. Pana acum, Fortele Aeriene Romane efectuau acest serviciu cu avioanele MIG 21 LanceR. in urma incidentului de anul trecut, de la Baza Borcea, in care un pilot a decedat in urma prabusirii unui MIG 21 LanceR, o perioada de timp serviciul de politie aeriana a fost asigurat de o escadrila din cadrul fortelor aeriene britanice, de aparate apartinand fortelor aeriene canadiene si americane.

VIDEO FOTO Pilotii romani de F-16 Fighting Falcon, realimentare in aer de la un avion cisterna american

Pilotii Escadrilei 53 Vanatoare din cadrul Fortelor Aeriene Romane care zboara sub numele WARHAWKS Soimii razboiului n. red. ) au executat, in zilele de 12 si 13 martie, misiuni de realimentare in aer a avioanelor F-16 Fighting Falcon.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )