Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Care sunt cele mai periculoase destinatii turistice in 2018? Romania, alaturi de Mexic

Adevărul Adevărul,
FOTO Care sunt cele mai periculoase destinatii turistice in 2018? Romania, alaturi de Mexic

Cei care au planuri de calatorie in strainatate pentru anul viitor sunt invitati sa consulte o harta interactiva ce arata cat de sigura este destinatia aleasa. continuă pe Adevărul

Black Friday 2017. eMAG atrage milioane de cumparatori. Care sunt cele mai bune oferte

Black Friday 2017 a inceput la eMAG la ora la 6:51 la cel mai inalt nivel de interes din istoria evenimentului. Peste 470. 000 de vizitatori au accesat simultan magazinul eMAG. ro in varful de.

Cele mai periculoase bacterii

In acest an, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a publicat lista bacteriilor care au provocat cele mai multe decese in intreaga lume. Chiar daca nu toate bacteriile sunt mortale, unele dintre ele pot pune in pericol viata, dezvoltand diferite boli care, daca nu sunt detectate si tratate la timp, pot cauza moartea.

FOTO Columbofilii care cresc cele mai scumpe pasari din Romania si-au dat intalnire la Craiova: Un exemplar poate ajunge la cateva mii de euro

Crescatorii de pasari si animale mici din Craiova au organizat la Centrul Multifunctional o expozitie in care sunt prezentate cele mai frumoase exemplare din Romania.

Plangere PENALA la DNA impotriva lui TUDOSE: Care sunt cele PATRU capete de acuzare

Surpriza! Premierul Mihai Tudose a ajuns pe agenda DNA mult mai devreme decat si-ar fi inchipuit. Si asta pentru ca s-a ales cu o plangere penala facuta de un simplu cetatean, in urma.

Top 3 zodii care se gandesc numai la sex. Care sunt cei mai PASIONALI NATIVI cu care poti petrece o NOAPTE DE NEUITAT!

Dintre cele 12 zodii, trei se remarca prin faptul ca se gandesc numai la amor! Sunt pline de pasiune, tot timpul cu chef de sex, atragatoare si dornice sa-si exprime sexualitatea. Nativii acestor zodii sunt.

eMAG suplimenteaza oferta de Black Friday 2017. Care sunt cele mai cautate categorii de produse

Pana la ora 14:00, clientii eMAG au comandat peste 700. 000 de produse, in valoare de 248 milioane delei, transmite compania.

Care sunt cele mai inteligente semne zodiacale, potrivit astrologilor

Indiferent daca sunteti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodiac are caracteristicile specifice. Masuratorile astrologice pot prezice de la compatibilitatea romantica pana la nivelul de inteligenta ale fiecarei zodii.

ANOFM: Aproape 28.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Arad si Sibiu

Aproape 28. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu, Bacau s Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti.

Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare. De asemenea, angajatorii din Marea Britanie cauta 100 de muncitori in fabrica, in timp ce in Cehia sunt disponibile 30 de locuri de munca pentru soferi de autobuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )