Libnet.ro
UNICEF

14:47

FOTO Casa Alba a publicat o fotografie romantica cu Donald Trump si Melania, cu ocazia aniversarii a 15 ani de casnicie

Adevărul Adevărul,
FOTO Casa Alba a publicat o fotografie romantica cu Donald Trump si Melania, cu ocazia aniversarii a 15 ani de casnicie

Casa Alba a postat pe Instagram o fotografie cu Donald Trump si prima-doamna a SUA, pentru a marca 15 ani de casatorie a cuplului prezidential, starnind reactii in lant pe retelele sociale. continuă pe Adevărul

Donald Trump, la trei ani de mandat: cum isi pregateste presedintele american realegerea cu mutari in Orientul Mijlociu

In trei ani de presedintie, Donald Trump s-a ocupat de crearea virusului in scopul de a-l controla si a reaparea ca vindecator. Miza sa este scrutinul prezidential din noiembrie anul acesta, cand va candida pentru al doilea mandat la Casa Alba.

Donald Trump devine, vineri, primul presedinte al SUA care participa la Marsul pentru Viata Reactii contradictorii in online: Nu e ceva cu care sa te lauzi Multumim lui Dumnezeu ca ii protejati pe nenascuti

Donald Trump va deveni, vineri, primul presedinte din istoria SUA care participa la Marsul pentru Viata, o manifestatie anti-avort, anunta Casa Alba pe pagina de Twitter. Anuntul a provocat reactii de.

Donald Trump vrea sa faca un acord comercial cu Europa, dar crede ca negocierea va fi mai dificila decat cu China

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, ca se asteapta sa poata incheia un acord comercial cu Europa, potrivit Reuters. Cu toate acestea, liderul de la Casa Alba considera ca negocierea.

DAVOS: Greta Thunberg raspunde unor atacuri ale lui Donald Trump

Greta Thunberg si-a incheiat discursul de la Forumului Economic Mondial WEF) de la Davos astfel: Casa noastra este in flacari. Inactiunea voastra atata flacarile, iar daca va iubiti copiii, va cerem sa actionati. Greta Thunberg i-a raspuns astfel lui Donald Trump, relateaza The Huffington Post, citat de News. ro.

IN OPINIA LUI DONALD TRUMP: Majorarea dobanzilor Fed, o greseala

Economia americana ar inregistra un ritm de crestere de aproape 4% daca nu ar fi afectata de efectul persistent al majorarii dobanzilor de catre Rezerva Federala a SUA Fed) in 2018, a afirmat ieri, pentru CNBC, presedintele Donald Trump, in marja Forumului Economic de la Davos, transmite Reuters, conform Agerpres.

VIDEO Donald Trump, primul presedinte american care va participa la marsul anual impotriva avortului

Donald Trump va participa vineri, la Washington, la Marsul pentru viata si va deveni astfel primul presedinte american care se va alatura acestui eveniment impotriva dreptului la avort, scrie AFP.

LIVEVIDEO Procesul de destituire a lui Donald Trump: Senatul incepe dezbaterile pe fond

Senatul american a inceput miercuri dezbaterile pe fond la procesul de destituire a presedintelui Donald Trump, cu prezentarea argumentelor acuzarii, scrie AFP.

Davos 2020. Donald Trump ameninta din nou UE cu sanctiuni: Duri in afaceri, trag avantaje

Presedintele american Donald Trump a profitat de prezenta sa la Forumul Economic Mondial WEF) de la Davos pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene UE), agitand din nou, miercuri, amenintarea impunerii unor taxe automobilelor, relateaza AFP.

Donald Trump, despre Boeing: O mare, mare dezamagire

Producatorul american de avioane Boeing, afectat in continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o mare, mare dezamagire. Opinia ii apartine presedintelui american Donald Trump, care a exprimat-o miercuri in marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Donald Trump ii ataca pe europeni, dupa China, in domeniul comertului

Presedintele american Donald Trump a profitat de prezenta sa la Forumul Economic Mondial WEF) de la Davos pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene UE), agitand din nou, miercuri, amenintarea impunerii unor taxe automobilelor, relateaza AFP.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )