Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Columbofilii care cresc cele mai scumpe pasari din Romania si-au dat intalnire la Craiova: Un exemplar poate ajunge la cateva mii de euro

Adevărul Adevărul,
FOTO Columbofilii care cresc cele mai scumpe pasari din Romania si-au dat intalnire la Craiova: Un exemplar poate ajunge la cateva mii de euro

Crescatorii de pasari si animale mici din Craiova au organizat la Centrul Multifunctional o expozitie in care sunt prezentate cele mai frumoase exemplare din Romania. continuă pe Adevărul

Black Friday 2017. eMAG atrage milioane de cumparatori. Care sunt cele mai bune oferte

Black Friday 2017 a inceput la eMAG la ora la 6:51 la cel mai inalt nivel de interes din istoria evenimentului. Peste 470. 000 de vizitatori au accesat simultan magazinul eMAG. ro in varful de.

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti.

Cele mai seducatoare calitati ale fiecarei zodii

Fiecare persoana are farmecul sau. Astrologii au descoperit o serie de calitati care scot in evidenta o persoana, in functie de zodia in care s-a nascut. Iata cele mai seducatoare calitati ale fiecarei.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

Care sunt cele mai inteligente semne zodiacale, potrivit astrologilor

Indiferent daca sunteti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodiac are caracteristicile specifice. Masuratorile astrologice pot prezice de la compatibilitatea romantica pana la nivelul de inteligenta ale fiecarei zodii.

La ce trebuie sa fii atent ca sa alegi cele mai bune oferte de telefonie, internet sau televiziune de Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a facut joi o serie de recomandari adresate utilizatorilor, astfel incat sa aleaga oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare si consum.

Cele mai periculoase bacterii

In acest an, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a publicat lista bacteriilor care au provocat cele mai multe decese in intreaga lume. Chiar daca nu toate bacteriile sunt mortale, unele dintre ele pot pune in pericol viata, dezvoltand diferite boli care, daca nu sunt detectate si tratate la timp, pot cauza moartea.

Cum se injurau politicienii in perioada interbelica: gainar ordinar si hot al intereselor comunei erau printre ocarile cele mai grave

Certurile publice ale politicienilor erau la fel si in urma cu 100 de ani. Candidatii si alesii se acuzau reciproc prin ziarele vremurilor cu apelative dintre cele mai diverse.

iPhone X e printre cele mai bune inventii din 2017, conform TIME

Cu cat ne apropiem de finele acestui an, publicatii importante vor lansa un top al lansarilor. in cazul revistei TIME, iPhone X este printre cele mai bune inventii. Revista americana TIME a publicat in urma cu cateva zile o lista cu cele mai bune 25 de inventii din 2017. Aceasta poate fi accesata in intregime [].

eMAG suplimenteaza oferta de Black Friday 2017. Care sunt cele mai cautate categorii de produse

Pana la ora 14:00, clientii eMAG au comandat peste 700. 000 de produse, in valoare de 248 milioane delei, transmite compania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )