Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO Cum se fac povestile din portelan. Avem clienti de pe tot globul care ne zic ca vin data viitoare si chiar vin

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum se fac povestile din portelan. Avem clienti de pe tot globul care ne zic ca vin data viitoare si chiar vin

Szidonia si Zsolt Szenasi, din Cluj-Napoca, scriu povesti din portelan si din mainile lor ies adevarate minunatii: bomboniere, bijuterii, vaze, placute cu numere de case si faianta decorativa. continuă pe Adevărul

Edtech: 9 startup-uri care fac bani din educatie. De la rezumate de carti la lectii pe blockchain

Era digitala a perturbat cu succes sectorul educatiei. Daca inainte foloseam doar manuale, acum o buna parte din studenti folosesc platforme online. Citim cu orele de pe telefoane si Google ne rasapunde la toate intrebarile care ne vin in minte. Cand vrem sa invatam o limba straina, este foarte probabil sa descarcam o aplicatie, in loc sa cautam un curs.

FOTO Prima femeie pilot din Fortele Aeriene Romne instructor pe avion echipat cu motor cu reactie

Capitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10. 00, zborul de evaluare pentru obtinerea calificarii de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Fortele Aeriene Romane instructor pe avion echipat cu motor cu reactie.

FOTO Primele trei autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar au ajuns n Capitala. Deocamdata sunt n teste

Primele 3 autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S au ajuns in Capitala, a confirmat pentru HotNews. ro biroul de presa al Primariei Capitalei. Acestea sunt folosite pentru instruirea soferilor, dar nu opresc in statii si nu pot fi folosite de calatori. Primarul Gabriela Firea a anuntat la semnarea contractului ca autobuzele vor fi livrate incepand cu luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati. Restul, in 2019.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )