Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Incendiu la etajul 19 intr-un bloc din Bucuresti. O persoana ar fi blocata in cladire

România Liberă România Liberă,
FOTO Incendiu la etajul 19 intr-un bloc din Bucuresti. O persoana ar fi blocata in cladire

Un incendiu violent a izbucnit, sambata, la etajul 19 al unui bloc turn din cartierul Berceni. continuă pe România Liberă

Incendiu puternic la un bloc din Berceni. Pompierii spun ca e posibil ca mai multe persoane sa fi fost surprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbunit sambata la un bloc dintr-un ansamblu rezidential din Berceni. Pompierii au spus ca e posibil ca mai multe persoane sa fie fost afectate de flacari. Incendiul se manifesta.

Incendiu puternic in Capitala la un ansamblu rezidential din Berceni. Persoane captive la etajul 19 (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, in Bucuresti, la un ansamblu rezidential din Berceni. Incidendiul are loc in cladirea Monaco Towers. Potrivit primelor informatii,exista posibilitatea ca mai.

Vremea din Bucuresti in zilele urmatoare: Precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare vor persista

Vremea se va raci accentuat in Bucuresti, maxima termica nu va depasi 6 grade Celsius, iar precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare vor persista in urmatoarele zile, reiese din prognoza meteo pentru Bucuresti, in perioada 17 - 19 martie.

Principalul suspect in cazul agresiunii produse intr-o statie de autobuz din Bucuresti a fost prins

Principalul suspect in cazul agresiunii produse sambata intr-un autobuz al liniei 178 din Bucuresti, unde un barbat a fost taiat la o mana cu un cuter, a fost prins in cursul serii, au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei, citati de News. ro. Suspectul are 41 de ani.

O fata de 13 ani din Bucuresti a disparut de acasa. Politistii fac apel la cetateni pentru gasirea copilei

O fata de 13 ani din Bucuresti a disparut de acasa in urma cu trei zile. Familia este disperata, iar politistii o cauta peste tot. Ana Maria Carmen Cazacu are 1,50, 45 de kilograme, fata ovala, ten.

Universitatea Politehnica din Bucuresti ofera pregatire gratuita liceenilor la Matematica, Fizica si Chimie, pentru Bacalaureat si admitere la facultate

Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca incepe cursurile de pregatire gratuita la Matematica, Fizica si Chimie pentru elevii de clasa a XII-a. Profesorii universitatii vor face meditatii gratuite cu elevii, atat pentru examenul de Bacalaureat, cat si pentru examenul de admitere la facultate, relateaza Agerpres. Cursurile vor incepe sambata si se vor incheia pe 7 iulie. Ele se vor derula in fiecare zi de sambata, intre orele 9:00 - 13:00.

Fost manager al Spitalului Elias din Bucuresti, declarat in stare de incompatibilitate

Doina Ruxandra Dimulescu, fost manager al Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, a fost declarata in stare de incompatibilitate, dupa ce a desfasurat, in acelasi timp, activitati medicale ca persoana fizica autorizata la Clinica Academica - S. Medical Prestige S. Bucuresti, anunta Agentia Nationala de Integritate.

Incendiu intr-un complex imobiliar din cartierul Berceni din Capitala

Un incendiu puternic a avut loc sambata in jurul pranzului, la etajele superioare ale unui bloc dintr-un complex imobiliar din cartierul Berceni din Capitala. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )