Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO Liviu Dragnea, singurul barbat de la petrecerea femeilor din PSD de 8 martie

Adevărul Adevărul,
FOTO Liviu Dragnea, singurul barbat de la petrecerea femeilor din PSD de 8 martie

Femeile din PSD au organizat vineri o petrecere in spiritul zilei de 8 martie, la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate pe Facebook de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb. continuă pe Adevărul

Femeile din PSD au sarbatorit intr-o vila de protocol a statului. A venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita tinerica (FOTO)

Femeile din PSD s-au bucurat de ziua de 8 Martie intr-o vila de protocol a RAAPPS. La petrecere a venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita sa tinerica, Irina Tanase. Liderul social-democrat le-a impartit.

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

Liviu Dragnea, privind infringement din cauza gazelor naturale: N-o sa fiu de acord niciodata ca romanii sa plateasca facturi cu pretul pana la cer

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, pe tema procedurii de infrigement impotriva Romaniei pe directiva privind gazele naturale, ca nu este de acord ca romanii sa plateasca facturi cu pretul.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbaro

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Liviu Dragnea: Am convenit cu Tariceanu, dupa europarlamentare, anuntam candidatul comun la prezidentiale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca, dupa europarlamentare va discuta despre un candidat comun al aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte. Sigur nu voi candida la.

Liviu Dragnea, atac dur la presedinte pe buget: Klaus Iohannis nu e seful statului! Nu avem ce sa modificam pentru ca a fost construit foarte bine (VIDEO)

Liviu Dragnea a criticat, sambata, decizia presedintelui Klaus Iohannis de retrimite bugetul de stat inapoi la Parlament pentru a fi modificat. Presedintele PSD a sustinut ca proiectul nu va suferi nicio.

Liviu Dragnea: Nu mai vrem sa functioneze acest sistem care a corupt Justitia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca increderea in actul de justitie este afectata de faptul ca un serviciu secret si anume SRI are protocoale secrete cu inalta Curte de Casatie si Justitie, cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )