Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO Manifestatie n Piata Victoriei pentru constructia de autostrazi n Moldova

Hotnews Hotnews,
 FOTO Manifestatie n Piata Victoriei pentru constructia de autostrazi n Moldova

Cateva zeci de persoane, majoritatea venite din Iasi, au manifestat vineri dimineata in Piata Victoriei din Capitala, in fata Guvernului, pentru constructia autostrazilor A8 Targu Mures Iasi si A7 Ploiesti-Buzau-Bacau-Siret. Protestul a fost organizat de trei asociatii din Moldova care sustin proiectele pentru infrastructura din regiune, dar in piata au fost prezenti si deputatul USR de Neamt Iulian Bulai, precum si consilierul USR de la Sectorul 1 din Bucuresti, Clotilde Armand. continuă pe Hotnews

Uniti pentru Autostrazile Moldovei - Protest anuntat pentru vineri n Piata Victoriei din Capitala

Trei asociatii din Moldova - impreuna pentru A8, Moldova vrea Autostrada, Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei - si Asociatia Pro Infrastructura vor protesta vineri incepand cu ora 10:00 in Piata Victoriei din Capitala, in fata cladirii Guvernului, si vor cere masuri concrete pentru proiectele de autostrada ce vizeaza zona Moldovei. Cele patru asociatii au formulat si o scrisoare cu revendicari, printre care: renuntarea la proiectul de parteneriat public-privat pentru un tronson din A8 Iasi - Targu Mures, numirea unui nou ministru al Transporturilor competent, dar si demiterea actualului director de la Drumuri, Narcis Neaga.

VIDEO Protest pentru autostrada Iasi - Targu-Mures in Piata Victoriei din Bucuresti. Saracia nu mai are timp!

Asociatiile civice care militeaza pentru construirea autostrazii Iasi - Targu Mures protesteaza in Piata Victoriei din Bucuresti in cursul zilei de vineri, 8 februarie. Protestatarii au cerut autorizatie din partea Primariei Capitalei, dar au fost refuzati.

Asociatiile militante pentru constructia A8 se pregatesc sa protesteze in Capitala

Asociatiile impreuna pentru A8 si Moldova vrea autostrada, care militeaza pentru construirea Autostrazii A8 Iasi - Targu Mures, se vor deplasa in Capitala, in saptamana curenta, ca sa protesteze fata de faptul ca in Bugetul pe 2019 nu este prevazuta finantare pentru acest proiect.

Nou protest in Piata Victoriei! Zeci de persoane au cerut constructia de autostrazi in Moldova (FOTO)

Zeci de persoane, majoritatea venite din Iasi, au protestat, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti, acestea cerand constructia autostrazii A7 Ploiesti Buzau Bacau Siret si A8 Targu.

Piata hainelor pentru copii, competitiva si cu potential. Cum performeaza franciza Next in Romania

Competitia pe segmentul articolelor de imbracaminte pentru copii a devenit din ce in ce mai mare tocmai pentru ca este o piata cu potential, considera Victoria Houghton, administrator Next Romania. Brandul britanic a fost adus in Romania in sistem de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )