Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Motivul pentru care sexul este tot mai bun odata cu trecerea anilor - Ce vedeta ne asigura de acest lucru

Hotnews Hotnews,
 FOTO Motivul pentru care sexul este tot mai bun odata cu trecerea anilor - Ce vedeta ne asigura de acest lucru

Este actrita, fotomodel si prezentatoare de televiziune, iar de-a lungul timpului a avut relatii cu vedete de la Hollywood precum Jason Statham sau Billy Zane. A ajuns la 40 de ani si s-a convins de un lucru: sexul devine din ce in ce mai bun odata cu trecerea anilor. continuă pe Hotnews

Mirabela Dauer, despre motivul pentru care si-a schimbat religia: Vine o vreme in viata ta cand trebuie sa fii ingropat

Mirabela Dauer a decis, cu mai multi ani in urma, sa isi schimbe religia. in tinerete, isi dorea sa ia calea credintei si sa devina maicuta. Artista este de oricine evreiasca, iar a trecut la.

India: Motivul pentru care o femeie care a acuzat ca a fost violata a fost numita necuviincioasa de catre judecator

Un judecator indian a sters comentariile dintr-un ordin judecatoresc care puneau la indoiala comportamentul unei femei care a acuzat ca a fost violata, dupa protestele cetatenilor si activistilor, relateaza BBC.

Motivul pentru care 50 Cent a ajuns la un pas de faliment. Ce avere are acum faimosul rapper american

Celebrul raper 50 Cent si-a declarat falimentul in instanta, dupa ce a fost obligat de judecatori la plata a 5 milioane de dolari pentru postarea pe internet a unui sex tape. Averea sa scazuse considerabil pana.

DIVERGENTA DINTRE PIETELE FINANCIARE SI ECONOMIA REALA DIN SUA ESTE TOT MAI MARE Crestere exploziva a indicilor bursieri, crestere impresionanta a numarului falimentelor

Trebuie sa ne intoarcem in timp mai bine de doua decenii pentru a intalni cresteri trimestriale ale indicilor bursieri americani apropiate de cele inregistrate in T2 2020.

Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Un numar tot mai mare de companii africane vor sa se retraga de la Bursa de Valori din Johannesburg Johannesburg Stock Exchange - JSE) in acest an, considerand ca le va fi mai bine din punct de vedere financiar daca parasesc cea mai mare bursa din Africa, potrivit weetracker. com.

Unde poti vedea online 5Gang, filmul in care joaca Selly, cel mai popular vlogger din Romania (VIDEO)

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar filmul 5 Gang: Un altfel de Craciun s-a bucurat de un real succes dupa ce a fost lansat in cinematografe, mai ales in randul tinerilor. in cazul in.

Fernanda, o adolescenta de 16 ani, a pus pe jar toata politia dupa ce i-a spus mamei ca este urmarita de un barbat inarmat. Motivul pentru care a mintit, socant

Fernanda-Anamaria, o adolescenta din Arad, a pus pe jar politia din judet dupa ce i-a spus mamei sale ca este fugarita de un barbat inarmat cu o sabie si un pistol. Parintii au alertat imediat autoritatile, care au descoperit in final ca tanara a inventat toata povestea pentru a trage de timp si a-si petrece noaptea alaturi de iubit.

Romania este trimisa in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Netranspunerea Directivei privind marcile in legislatia nationala este motivul pentru care Comisia E.

Cine este cea mai cautata sportiva din lume pe Google in anul 2020. Si romanii au dorit zilnic sa afle detalii despre ea

Cu ocazia Zilei Intenationale a Femeii, motorul de cautare Google a dezvaluit cine este sportiva despre care intreg mapamondul a dorit sa afle informatii. Cine este cea care a ocupat locul 1 in Google Trends, la categoria femei din sport. Daca in Romania a fost Simona Halep, la nivel global a fost tot o colega de-a ei de breasla.

VIDEO Liga 1, play-out: Viitorul - Dinamo 1-0 Tot mai aproape de dezastru

Dinamo a suferit a cincea infrangere din tot atatea partide disputate in play-out-ul Ligii 1 la fotbal. De aceasta data, cainii au pierdut, scor 1-0, pe terenul celor de la FC Viitorul.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )