Libnet.ro
UNICEF

21:47

FOTO Parastas pentru odihna sufletului Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
FOTO Parastas pentru odihna sufletului Regelui Mihai

Catedrala Sfantul Nicolae din Oradea a fost locul unde PS Virgil Bercea, episcopul greco-catolic, a celebrat o liturghie pentru odihna sufletului Majestatii Sale Mihai I al Romaniei, urmata de slujba parastasului. continuă pe Adevărul

Primarul suspendat al Chisinaului, aflat sub control judiciar, a primit invoirea instantei sa paraseasca tara pentru a participa la inmormantarea Regelui Mihai

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, aflat sub control judiciar, va participa la funeraliile regelui Mihai dupa ce instanta i-a admis cererea de parasire a tarii, conform Publika, citata de news. ro.

Mii de oameni au stat la cozi TOATA NOAPTEA la Palatul Regal pentru a se reculege la CATAFALCUL REGELUI Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea,.

Orasul regal Curtea de Arges, pregatit pentru ultimul drum al Regelui Mihai

Autoritatile din orasul regal Curtea de Arges, titlu pe care municipiul il poarta din anul 2014, finalizeaza, sambata, pregatirile pentru funeraliile Regelui Mihai I. Cladirea garii, unde va.

Cum este carpita in mod rusinos gara regala din Curtea de Arges pentru ultimul drum al Regelui Mihai

La gara regala din Curtea de Arges se lucreaza intens la montarea unor mashuri-gigant care sa acopere dezinteresul aratat decenii la rand de catre autoritatile romane. Monumentul este carpit pe ultima suta de metri pentru funeraliile de sambata ale Regelui Mihai.

Mii de oameni au stat la cozi toata noaptea la Palatul Regal pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore.

Mii de oameni au stat la cozi toata noaptea la Palatul Regal pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea, iar vineri dimineata erau in continuare la rand sute de persoane.

Restrictii de circulatie in Capitala, pe perioada funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a anuntat ca va lua masuri de restrictionare a traficului rutier in Bucuresti, pana in data de 16 decembrie, pentru organizarea funeraliilor Regelui Mihai I.

Filozoful Mihai Sora, primul care a patruns in Sala Tronului, pentru a ii aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost depus miercuri incepand cu ora 20:30 in Sala Tronului din Palatul Regal din Bucuresti. Aici a avut loc o ceremonie privata in care.

Simeon al II-lea a Bulgariei, singurul monarh din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial ramas in viata, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

Au inceput sa vina membrii ai familiilor regale din strainatate la ceremoniile de omagiere a Regelui Mihai. Primul suveran care a sosit in Romania pentru a participa la funeralii este Regele Simeon.

Sfidare la capataiul Regelui Mihai! Politicienii moldoveni, selfie-uri si zambete la funeraliile Majestatii Sale (FOTO)

Sfidare la capataiul Regelui Mihai! Mai multi membri ai Partidului Liberal din Republica Moldova, prezenti la funeraliile Regelui Mihai de la Castelul Peles, au gasit de cuviinta sa-si faca selfie-uri,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )