Libnet.ro
UNICEF

18:45

FOTO Pesta porcina africana da tarcoale celei mai mari ferme din judetul Valcea, cu peste 25.000 de porci

Adevărul Adevărul,
FOTO Pesta porcina africana da tarcoale celei mai mari ferme din judetul Valcea, cu peste 25.000 de porci

Autoritatile nu mai pot sa tina departe pesta porcina africana de judetul Valcea. in urma cu doua saptamani a fost anuntata pentru prima data prezenta bolii in judet, dupa ce intr-o padure a fost gasit cadavrul unui porc mistret. Apoi, dupa cateva zile, s-a confirmat un nou focar intr-o gospodarie din localitatea Babeni. Miercuri, 26 iulie, autoritatile au anuntat ca au mai murit alti doi grasuni, tot in Babeni. continuă pe Adevărul

Judetul Ialomita a scapat de pesta porcina. Au fost stinse ultimele 3 focare

Autoritatile sanitar veterinare din judetul Ialomita au stins toate focarele de pesta porcina africana la suinele domestice. in prezent, mai exista 155 de cazuri la mistreti pe fondurile de vanatoare.

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus un proiect de lege ce prevede pedepse mai mari pentru frauda la vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus, la Senat, in procedura de urgenta, un proiect care prevede pedepse mai mari pentru fraudarea votului, respectiv pedepsele care sunt in prezent, intre sase luni si 3 ani, marindu-se intre 3 si 10 ani pentru votul multiplu sau cu act de identitate fals, transmite Mediafax.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

Romania, sustinuta la Bologna de cele mai mari vedete ale fotbalului romanesc: Cine a plecat, astazi, spre Italia

Chiar daca publicatia germana Kicker a scris in avancronica partidei ca jucatorii romani nu se pot apropia din niciun punct de vedere de valoarea Germaniei, elevii lui Radoi au castigat increderea unor nume mari din fotbalul romanesc.

Luna iulie vine cu preturi mai mari pe litoral. Patronate: Nu avem bani, dar mergem cand e cel mai scump

Preturile pe litoral vor creste, de la 1 iulie, tarifele de cazare urmand sa fie majorate chiar si cu 20 la suta pe noapte. Cu toate acestea, camerele vor fi ocupate integral, pentru ca romanii vor la mare in iulie si august, cand este cel mai scump, spun reprezentantii patronatelor din turism.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor cu cele mai mari medii

Rezultate Evaluare Nationala 2019Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala au fost inregistrate in judetele Braila - 87,6% dintre elevi obtinand note peste sau egale cu 5; Cluj - 87,4% si Prahova -.

Congres PSD. Cine sunt liderii din partid care se bat pentru cele mai mari functii

Primele functii din conducerea PSD sunt mai disputate ca niciodata. Daca pentru sefia partidului e, pana acum, doar un singur candidat, Viorica Dancila, pentru presedinte executiv si secretar se vor confrunta cel putin trei persoane pentru fiecare functie.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )