Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Politistii din Alba Iulia solicita sprijin pentru identificarea unor suspecti de furt

Adevărul Adevărul,
FOTO Politistii din Alba Iulia solicita sprijin pentru identificarea unor suspecti de furt

Politia Municipiului Alba Iulia solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unor persoane de interes in instrumentarea unor dosare penale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban a dat cartea de vizita unei persoane care l-a abordat in mod repetat pe traseul catre Sala Unirii din Alba Iulia

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii, cartea sa de vizita, spunandu-i ca vor putea discuta oricand despre ceea ce acesta doreste, dar nu la un moment festiv prilejuit de Ziua Nationala, potrivit Agerpres.

O singura piesa este expusa in Sala Unirii din Alba Iulia

Manuscrisul original al cuvantarii lui Vasile Goldis de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918, probabil.

VIDEO Mesaje unioniste, scandate de sute de participanti la Marsul Unirii din Alba Iulia: Basarabia e Romania

Sute de persoane venite din intreaga tara, dar si din Basarabia au plecat duminica dimineata, din gara Alba Iulia, in Marsul Unirii, spre Cetate, locul care in urma cu 101 ani a fost decretata Unirea Transilvaniei cu Romania, transmite Agerpres.

FOTO VIDEO Accident grav la Alba Iulia. Patru adulti si doi copii raniti dupa o coliziune dintre doua masini

Sase persoane, patru adulti si doi copii, aflate in doua masini au fost implicate intr-un accident rutier grav, duminica seara, la Alba Iulia.

S-a reluat licitatia de peste 35 de milioane de euro pentru delegarea serviciului de transport calatori la Alba Iulia si in opt comune

Licitatia cu valoare estimata de peste 35 de milioane de euro, privind concesionarea serviciului public de trabnsport calaitori din Alba Iulia si opt comune apropiate, a fost reluata. La prima strigare nu s-a prezentat niciun ofertant.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

FOTO VIDEO Parada cu confetti tricolore la Alba Iulia. Efectele speciale i-au incantat pe romanii prezenti in orasul Marii Uniri

Momente inedite pentru miile de oameni care au asistat la parada de la Alba Iulia. Organizatorii au pregatit confetti tricolore care au creat o atmosfera spectaculoasa.

FOTO Povestea veteranului de razboi care a stat 4 ani prizonier in Rusia. Laurean Deac sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Un veteran de razboi in varsta de 97 de ani se numara printre miile de participanti de la manifestarile Zilei Nationale de la Alba Iulia. Laurean Deac este, probabil, cea mai varstnica persoana prezenta in Cetatea Alba Iulia.

FOTO Masuri de securitate extreme la Alba Iulia. Lunetistii au ocupat cladirile din jurul Parcului Unirii

Organizatorii evenimentelor ce au loc duminica, 1 decembrie, la Alba Iulia au luat si obisnuitele masuri de securitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )