Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave va functiona in cadrul Institutului Fundeni

Hotnews Hotnews,
 FOTO Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave va functiona in cadrul Institutului Fundeni

Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave care va functiona in cadrul Institutului Clinic Fundeni din Bucuresti. in aceste complexe modulare, aflate in afara spitalului, se vor putea realiza tratamente, investigatii, recoltari pentru testare COVID, precum si ecografii pentru copiii cu leucemie, transplant si alte afectiuni grave care sunt tratati la Fundeni, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru, la primul centru modular pentru copii cu boli grave: in viitor se intentioneaza sa mai avem inca 4 astfel de complexe (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a mers miercuri dimineata la Institutul Clinic Fundeni, unde a vizitat primul centru modular dedicat copiilor cu boli grave. Se va trata tot ce inseamna spitalizare de zi.

NELU TATARU, DESPRE CENTRUL MODULAR PENTRU COPII DE LA FUNDENI: Un proiect pe care vrem sa il dezvoltam

Autorizatiile pentru functionarea primului centru modular pentru copii cu boli grave de la Institutul Clinic Fundeni sunt in curs de obtinere, informeaza, astazi, Ministerul Sanatatii MS).

BizNews. Cum putem strange bani pentru copii si ce impact vor avea majorarile de pensii si salarii

Aflam astazi care sunt variantele de economisire pentru copii, pe care parintii le au la dispozitie. Fie ca vorbim despre conturi bancare, conturi oferite de stat, asigurari sau fonduri de investitii, este bine sa stim, inainte de a alege unul dintre aceste produse, ce ofera fiecare in parte, care sunt avantajele, dar si dezavantajele.

Mastile pentru copii raman obligatorii! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renuntarea la masti pentru copiii mici din unitatile de invatamant. Nu vad de ce trebuie sa existe unii care sa instige la nerespectarea acestei reguli, a spus premierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3051 seconds )