Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO Rudele unui pacient dintr-un spital din Romania acuza cadrele medicale ca l-au batut pe batran. Conducerea unitatii face ancheta

Adevărul Adevărul,
FOTO Rudele unui pacient dintr-un spital din Romania acuza cadrele medicale ca l-au batut pe batran. Conducerea unitatii face ancheta

Ancheta la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, dupa ce rudele unui barbat de 78 de ani acuza personalul medical ca l-ar fi batut pe batran. Cazul este cercetat si de catre politistii maramureseni dupa ce pozele cu barbatul plin de vanatai au fost facute publice pe Facebook. continuă pe Adevărul

FOTO Rudele unui roman disparut in Italia cer ajutor: Suntem foarte ingrijorati, de 6 zile are telefonul inchis

Un roman in varsta de 37 de ani a disparut in Italia. Mihai Goja s-a intors in Peninsula dupa ce si-a petrecut concediul alaturi de familie si de atunci nimeni nu are nici o veste de la el. Politistii maramureseni impreuna cu autoritatile judiciare din Italia au demarat actiuni pentru gasirea lui.

Mediastandard.ro: Presa din Romania nu s-a plictisit de cazul Elodia, desi au trecut 12 ani de la disparitia ei

Ani la randul s-a vorbit despre cazul Elodiei Ghinescu, o avocata din Brasov care a disparut in 2007. Desi Justitia a dat un verdict clar, gasindu-l vinovat pe sotul femeii Cristian Cioaca) si condamnandu-l in iunie 2014 la 15 ani si opt luni de inchisoare, presa din Romania continua sa exploateze ceea ce a devenit la scurt timp de la incident unul dintre cele mai cunoscute crime din Romania.

Dan Petrescu, dupa calificarea in play-off-ul Champions League: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat, marti seara, ca echipa sa a demonstrat in meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, ca este cea mai buna din Romania.

DUPA CE A OBTINUT 335 MILIOANE EURO IN BULGARIA CEZ, posibil sa inceapa vanzarea activelor din Romania

CEZ, companie detinuta in proportie de 70% de statul ceh, ar putea da prioritate vanzarii activelor sale din Romania mai tarziu in acest an, a anuntat ieri cea mai mare companie de utilitati din Europa Centrala, ca parte a programului destinat platii unor dividende speciale actionarilor, trans-mite Reuters.

Un gigant energetic se retrage din Romania! Grupul ceh CEZ a anuntat ca termenul pana la care isi propun sa vanda activele

Grupul ceh CEZ a anuntat ca doreste sa vanda activele din unele tari din Europa de Est, inclusiv din Romania pana la finalul anului 2022. Finalizarea vanzarii activelor din Bulgaria, vanzarea.

Taxele din Romania au imbogatit bogatii si te-au facut mai sarac: explicatia expertilor

In teorie, taxele din Romania au scazut in ultimul an pe mai multe fronturi. Din pacate, oamenii obisnuiti nu au avut deloc de castigat din acest masuri. Scaderea TVA-ului si reducerea.

Prima carte de cantece a Uniunii Europene. Cele 54 de melodii din Romania care au fost nominalizate

Din data de 16 august pana pe 16 septembrie, in Romania se vor putea vota cele sase cantece care vor reprezenta Romania in prima carte de cantece a Uniunii Europene.

Ce-au cautat 3.000 de negri si de indieni in lagarele din Romania? Mancau ridichi cu sare si mamaliga. E incredibil cum au sfarsit

In martie 1917, autoritatile germane care ocupasera inclusiv Bucurestiul, aduc in Romania 3. 000 de prizonieri de culoare in cele patru lagare existente atunci. Este vorba despre negri si indieni transferati pe.

MAE: 25 de masini din Romania, pe unul din vasele care transporta turisti din insula Samothraki

Navele de transport pasageri si autovehicule din insula Samothraki au efectuat doua curse, una pentru autovehicule in care s-au regasit doar 25 de autoturisme inmatriculate in Romania si una de pasageri in care nu s-au regasit si turisti straini,.

webPR Muzeul temporar Art Safari 2019, cel mai mare eveniment dedicat artei din Romania, va putea fi vizitat, pentru prima data, si noaptea

Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari va oferi, in premiera, iubitorilor de arta sansa de a admira expozitiile, in cadrul unor tururi nocturne. Experienta vizitarii pe timp de noapte a Pavilionului va include, pe langa tururi ghidate, sesiuni de pictura live o lucrare de arta creata sub ochii vizitatorilor) si muzica live. Art Safari - editia 2019 va avea loc intre 27 septembrie si 6 octombrie, la Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )