Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO DN 7, scena unui nou accident rutier. Trei oameni au fost raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Adevărul Adevărul,
FOTO DN 7, scena unui nou accident rutier. Trei oameni au fost raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Marti dupa-amiaza, DN 7 / E 81, considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din Romania, a fost scena unui nou accident rutier produs de aceasta data pe Dealul Negru, in localitatea Milcoiu din judetul Valcea. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism. continuă pe Adevărul

Zeci de colete imprastiate pe sosea dupa ce o masina de curierat a fost implicata intr-un grav accident rutier la Vaslui. O mama cu doi copii, ranite dupa impact

Sapte persoane au fost grav ranite, trei dintre ele fiind incarcerate, in urma unui grav accident produs luni 15 octombrie, pe drumul european 581, pe raza localitatii vasluiene Banca, la intersectia cu drumul judetean 245 D.

Zeci de colete imprastiate pe sosea dupa ce o masina de curierat a fost implicata intr-un grav accident rutier la Vaslui. O mama cu doi copii, raniti dupa impact

Sapte persoane au fost grav ranite, trei dintre ele fiind incarcerate, in urma unui grav accident produs luni 15 octombrie, pe drumul european 581, pe raza localitatii vasluiene Banca, la intersectia cu drumul judetean 245 D.

GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini au fost implicate, duminica, intr-un accident rutier in comuna Pantelimon, pe DN3, una dintre ele, in care se aflau trei persoane si un catel, rasturnandu-se. Cauza principala a accidentului.

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in.

GRAV accident rutier in Prahova! Cinci masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, in apropiere de Mizil, Prahova. in accident au fost implicate cinci masini in care se aflau zece persoane. O femeie si un copil au fost raniti grav si au fost.

GRAV accident rutier in Gorj! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, sambata dimineata, in localitatea Vart, judetul Gorj. Soferul, in varsta de 49 de ani, a pierdut controlul volanului si masina s-a izbit de un cap de pod. Un.

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei a provocat un accident rutier noaptea trecuta. Tanarul ar fi stat pe telefon

Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din Ploiesti, in apropierea unui supermarket. Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani, nu era atent la volan si a intrat intr-o.

Trafic reluat pe A2, la kilometrul 44, sub controlul Politiei. in zona a avut loc un accident rutier soldat cu doua victime

Traficul rutier a fost reluat pe A2, la kilometrul 44, unde a avut loc un accident soldat cu doua persoane ranite. O coloana de masini se intinde pe mai bine de un kilometru, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune.

Motociclist mort intr-un accident rutier. A facut o manevra interzisa

Medicii au incercat zeci de minute sa resusciteze victima accidentului rutier. in cele din urma au declarat decesul acesteia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )