Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO Unitate de terapie intensiva mobila cu 12 paturi, pentru bolnavii de Covid-19, adusa la Timisoara

Adevărul Adevărul,
FOTO Unitate de terapie intensiva mobila cu 12 paturi, pentru bolnavii de Covid-19, adusa la Timisoara

Autospeciala este dotata cu toate echipamentele necesare pentru o sectie de terapie intensiva, respectiv ventilatoare, monitoare si injectomate. continuă pe Adevărul

A doua unitate de Terapie Intensiva mobila a ajuns la Galati, in contextul exploziei de cazuri de COVID-19 din judet

A doua unitate de terapie intensiva mobila a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Galati, in contextul atingerii capacitatii maxime de internare pe sectiile de terapie intensiva a pacientilor in stare grava infectati cu virusul SARS-CoV-2.

A doua unitate de terapie intensiva mobila se afla la Galati

A doua unitate de terapie intensiva mobila a ajuns la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Galati, astazi, ca urmare a atingerii capacitatii maxime de internare pe sectiile de terapie intensiva a pacientilor afectati de covid, informeaza un comunicat de presa al DSU.

A doua unitate de terapie intensiva mobila a ajuns la Galati

A doua unitate de terapie intensiva mobila a ajuns la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Galati, astazi, ca urmare a atingerii capacitatii maxime de internare pe sectiile de terapie intensiva a pacientilor afectati de covid, informeaza un comunicat de presa al DSU.

Unitate de terapie intensiva mobila, trimisa de urgenta la Galati. Explozie de cazuri de COVID-19 in judet

Echipamentul, care are 12 posturi ATI, a fost trimis la Galati in noaptea de luni spre marti, la ordinul Ministrului Sanatatii, care a criticat dur modul cum criza coronavirusului a fost gestionata medical si administrativ.

413 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore. 235 de persoane sunt internate la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 32. 948 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 413 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 901 de decese, iar 21. 692 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 235.

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, in stare grava la Terapie Intensiva. A luat si el COVID-19. La ce spital se afla cei doi

Sotul Andreei Esca, Alexandre Eram, 5o de ani , se afla si el internat la aceeasi unitate medicala unde a fost internata si sotia lui. Acestia sunt internati la spitalul Monza din Capitala, la sectia de Terapie Intensiva. Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, in stare grava la Terapie Intensiva. A luat si el COVID-19. La .

Tataru: Acum nu se pune problema revenirii la starea de urgenta Adoptarea unor masuri mai grave depinde de cresterea cazurilor la terapie intensiva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca in acest moment nu se pune problema revenirii la starea de urgenta, insa luarea unor masuri mai grave depinde de cresterea numarului de cazuri critice, care necesita spitalizarea la terapie intensiva.

Situatie grava la Galati: unitate mobila de terapie intensiva trimisa de urgenta

Ministerul Sanatatii a trimis in noaptea de luni spre marti o unitate mobila cu o capacitate de 12 p.

637 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus si 30 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 33. 585 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 637 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 931 de decese, iar 21. 803 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 234. Mai grav este ca a crescut numarul deceselor. in numai 24 de ore au fost inregistrate 30 de decese.

MEDICUL SIMIN AYSEL FLORESCU: Nu crezi in Covid. Atunci hai cu noi in terapie intensiva fara masca si respira adanc!

Medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, transmite un mesaj extrem de dur celor care sustin teoriile inexistentei virusului si care refuza sa poarte masca sanitara.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )