Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO UPDATE Cine este criminalul care a omorat un barbat la Slatina. Politistii l-au dat in consemn la frontiera

Adevărul Adevărul,
FOTO UPDATE Cine este criminalul care a omorat un barbat la Slatina. Politistii l-au dat in consemn la frontiera

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a dat publicitatii identitatea barbatului care in noaptea de vineri spre sambata, 12/13 octombrie 2018, a ucis un barbat de 44 ani cu mai multe lovituri de cutit. continuă pe Adevărul

FOTO Cine este criminalul care a omorat un barbat la Slatina. Politistii l-au dat in consemn la frontiera

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a dat publicitatii identitatea barbatului care in noaptea de vineri spre sambata, 12213 octombrie 2018, a ucis un barbat de 44 ani cu mai multe lovituri de cutit.

Cine este asasinul Vasilicai, femeia romanca ucisa si arsa la Modena

Un barbat italian, Raffaele Esposito, in varsta de 34 de ani, bucatar intr-un agriturism din provincia Modena, a fost arestat cu acuzatia de omor si distrugere de cadavru in cazul Vasilicai Nicoleta Neata, 31.

Cine era soferul care facea live pe Facebook si a provocat cumplitul accident? Ce mesaj socant a scris barbatul pe pagina sa

Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care e lectia, a scris pe profilul sau de Facebook Florin Muntean, soferul de 31 de ani care a provocat o tragedie pe so.

Cine este calugarul care a postat pe Facebook imagini cu elevi imbracati sumar. Talentul pentru care iPS Teodosie a decis sa-l tina aproape

Ciprian Savin Calinic) a intrat in atentia oamenilor legii dupa ce a postat pe contul personal de Facebook imagini cu copii care se dezbracau inainte de ora de sport. O ancheta se afla in desfasurare la Arhiepiscopia Tomisului, unde Savin este calugar.

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

Varujan Vosganian, despre legea offshore: ALDE nu va fi intimidat. Modelul de urmat este Olanda / Care sunt interesele statului olandez in exploatarea resurselor din Marea Neagra

Deputatul Varujan Vosganian mentine pozitia dura in negocierile privind legea offshore in ciuda criticilor caruia ii sunt aduse. Parlamentarul ALDE arata ca acest proiect de lege trebuie sa fie unul care sa of.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )