Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Euforie pe strazile din Targoviste. Sute de copii, parinti si bunici l-au asteptat pe Mos Craciun

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Euforie pe strazile din Targoviste. Sute de copii, parinti si bunici l-au asteptat pe Mos Craciun

Simpaticul mos si-a facut aparitia, de data aceasta, intr-o trasura montata pe o dubita. Mos Craciun s-a aratat plin de voie buna. I-a salutat pe toti cei prezenti, fara incetare. Ca si in anul trecut, Mos Craciun pornit cu alaiul sau de la Teatrul Tony Bulandra. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cei mai dulci copii, vizitati de Mos Craciun. Surprizele s-au tinut lant

Vineri a avut loc o noua editie a pomului de Craciun, organizat de Centrul Judetean de Diabet din cadrul spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon.

FOTO VIDEO Urmarire ca in filme, cu focuri de arma. Trei argeseni au turtit trei masini pana sa fie prinsi de politisti

Un filtru banal al politistilor din Arges s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru doi barbati si o femeie. Acestia nu au oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii si au fugit in tromba tamponand doua masini. Politistii au fost tras dupa ei, dar in zadar. Aventura lor s-a terminat in Dambovita, unde au fost prinsi in urma unui accident grav.

FOTO VIDEO Soferii pot circula de azi pe 13,7 noi kilometri de autostrada. Ce pericole ii pasc pe noul tronson

Autoritatile au inaugurat miercuri inca 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, dupa ce lucrarile au fost receptionate. ONG-urile avertizeaza insa ca exista pericole pentru soferi din cauza unui giratoriu amplasat aproape de o bariera.

FOTO VIDEO Ciotul de autostrada de langa Bucuresti ar putea fi deschis vineri. Filmare din drona cu stadiul lucrarilor

Ciotul de 6 kilometri din Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, de la intrarea in Capitala, ar putea fi deschis vineri, cand autoritatile vor face receptia lucrarilor. Imaginile din drona surprinse de Asociatia Construim Romania arata care este stadiul lucrarilor: mai sunt de pus marcaje, indicatoare si panouri fonoabsorbante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )