Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Mai multi elevi din Targoviste lucreaza la realizarea lui Max, un robot umanoid. Este folosit mai mult pentru socializare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Mai multi elevi din Targoviste lucreaza la realizarea lui Max, un robot umanoid. Este folosit mai mult pentru socializare

Elevii de la Palatul Copiilor din Targoviste lucreaza la un proiect de realizare a unui robot umanoid, despre care spun ca este capabil sa comunice cu omul. Lucrarea a fost deja prezentata la concursuri. Ideea i-a apartinut lui Stefan Mihnea, elev in clasa a IX-a, care este si liderul unei echipe de sase copii care lucreaza la aceasta inventie. Robotul e gata in proportie de 85%. continuă pe Adevărul

MACEL la un liceu din Capitala: Mai multi ELEVI RANITI, dintre care unul GRAV (FOTO)

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati, scrie EVZ.

Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Imagini socante in Alba Iulia. Un sofer inconstient, la un pas sa ucida mai multi pietoni - VIDEO

Un sofer a fost la un pas sa loveasca, miercuri, mai multi pietoni, care traversau strada, dupa ce a plecat in viteza pe culoarea rosie a semaforului. Soferul in cauza, care a condus haotic, ar suferi de o.

Mai multi fani au fost fortati sa paraseasca un concert Dua Lipa. Care este motivul uimitor VIDEO

Mai multi oameni au fost au fost inlaturati cu forta de la concertul Dua Lipa de miercuri din Shanghai, China. Videoclipurile postate pe retelele de socializare arata securitate care.

FOTO VIDEO Primul tren cu hidrogen din lume a inceput sa circule de luni in Germania

Germania a lansat luni primul tren de pasageri alimentat cu hidrogen din lume, lucru care semnaleaza startul unei potentiale inlocuiri a trenurilor diesel poluante cu o tehnologie mai ieftina, dar mai ecologica, scrie The Guardian.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

FOTO VIDEO Secretul celui mai gustos bulz, dezvaluit la Ravasitul Oilor, in Runcu

Cea mai veche traditie in organizarea targului anual de ravasitul oilor are loc in comuna Runcu, din judetul Dambovita. Ciobanii se intalnesc in a treia saptamana din luna septembrie la evenimentul care mai este numic si transhumanta.

FOTO VIDEO Primarul din Ramnicu Valcea vrea sa amenajeze un deal dupa modelul unui proiect din Cracovia

De ani de zile municipalitatea din Ramnicu Valcea isi doreste sa amenajeze Dealul Capela, la poalele caruia a aparut orasul. Ideea administratiei locale a intampinat insa o puternica opozitie. Contestatarii ideii sunt ferm convisi ca in spatele acestui demers se ascund interese imobiliare pentru cea mai ofertanta si pitoreasca zona a orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )