Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO VIDEO Perchezitii de amploare, dupa atentatul de la metroul din Londra. Un pusti de 18 ani a fost arestat. Politia cauta eventuali suspecti

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Perchezitii de amploare, dupa atentatul de la metroul din Londra. Un pusti de 18 ani a fost arestat. Politia cauta eventuali suspecti

Politia britanica a anuntat ca a retinut in zona orasului Dover un tanar despre care se crede ca ar avea legatura cu atacul terorist de vineri dimineata, din statia de metrou Parsons Green, din Londra, soldat cu 29 de raniti. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Perchezitii de amploare, dupa atentatul de la metroul din Londra. Un pusti de 18 ani a fost arestat. Nivelul de alerta, critic

Politia britanica a anuntat ca a retinut in zona orasului Dover un tanar despre care se crede ca ar avea legatura cu atacul terorist de vineri dimineata, din statia de metrou Parsons Green, din Londra, soldat cu 29 de raniti.

Un tanar de 18 ani a fost arestat la Dover in legatura cu atentatul de la metroul din Londra

Un baiat in varsta de 18 ani a fost arestat sambata la Dover, de Politia din Kent, in legatura cu atentatul de vineri de la metroul din Londra, anunta fortele de ordine, relateaza BBC News.

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti

Marea Britanie a inregistrat vineri dimineata al cincilea atac terorist in ultimele sase luni. Din fericire, ultimul atac nu s-a soldat cu morti. in total, 22 de persoane au fost ranite dupa producerea unei explozii si unui incendiu in ultimul vagon al unui tren stationat la Parsons Green, in sud-vestul Londrei.

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti. Nivelul alertei teroriste ramane grav

Marea Britanie a inregistrat vineri dimineata al cincilea atac terorist in ultimele sase luni. Din fericire, ultimul atac nu s-a soldat cu morti. in total, 22 de persoane au fost ranite dupa producerea unei explozii si unui incendiu in ultimul vagon al unui tren stationat la Parsons Green, in sud-vestul Londrei. Premierul Theresa May a anuntat ca nivelul ramane grav, un nou atentat fiind extrem de probabil.

Marea Britanie a ridicat alerta de terorism la nivel critic dupa atacul de la metroul din Londra

Autoritatile britanice au decis vineri sa ridice nivelul de alerta terorista de la sever la critic dupa atacul de dimineata de la statia de metrou Parsons Green din Londra, anunta BBC. Nivelul de alerta.

Ce forme, ce trup! Una dintre cele mai talentate artiste de la noi, vacanta exotica in Bali (FOTO, VIDEO)

O vacanta cat o vara! AMI, una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania,s-a intors recent din exoticulBali. Cantareataa avut parte de.

Operatiune a politiei britanice dupa atentatul de la metrou: Perchezitii la o locuinta din apropierea Londrei

Politia britanica a efectuat sambata mai perchezitii la o locuinta din comitatul Surrey, in apropiere de Londra, informeaza Reuters. Descinderile au avut loc dupa ce un tanar in.

FOTO VIDEO Alerta in Londra. Mai multi calatori au fost raniti, dupa o explozie la o statie de metrou din capitala Marii Britanii. Un barbat ar fi strigat Allahu Akbar

O explozie puternica s-a produs in sud-vestul Londrei. Ofiterii si serviciul de ambulanta se afla la fata locului, iar politistii investigheaza incidentul. Metroul a fost inchis, iar calatorii au fost evacuati. Stire in curs de a .

FOTO VIDEO Un pusti de 18 ani arestat pentru atentatul de la Londra. Nivelul de alerta a fost ridicat la critic, atac iminent!

Politia britanica a anuntat ca a retinut in zona orasului Dover un tanar despre care se crede ca ar avea legatura cu atacul terorist de vineri dimineata, din statia de metrou Parsons Green, din Londra, soldat cu 29 de raniti.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti. Autoritatile vorbesc despre un incident terorist (FOTO, VIDEO)

20 Unitatea de contraterorism din Marea Britanie trateaza explozie drept unincident terorist, informeaza BBC News. O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )