Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO VIDEO Prima slujba in Catedrala Sf. Cuvioasa Parascheva, dupa 18 ani de la punerea pietrei de temelie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Prima slujba in Catedrala Sf. Cuvioasa Parascheva, dupa 18 ani de la punerea pietrei de temelie

Trei constructori au lucrat la acest edificiu care a fost realizat in cea mai mare parte cu fonduri publice. Sfintirea mica a fost oficiata de catre Arhiepiscopul Ciprian al Vrancei si Buzaului. continuă pe Adevărul

Incidente in prima zi de pelerinaj la Cuvioasa Parascheva. Peste 17.000 de oameni au asteptat sa treaca pe langa racla sfintei (VIDEO)

A inceput pelerinajul de hramul Sfintei Parascheva. Vineri, peste 17. 000 de persoane din toate colturile tarii au asteptat sa treaca pe langa racla cu moastele Sfintei Cuvioase, scoase pe esplanada din fata Ca.

SFANTA PARASCHEVA. Ce nu trebuie sa mananci de Sfanta Cuvioasa Parascheva. E mare pacat!

Credinciosii o sarbatoresc pe 14 octombrie pe Sfanta Parascheva, considerata ocrotitoarea Iasiului si a intregii Moldove, iar traditiile si obiceiurile pentru.

FOTO VIDEO Imagini apocaliptice dupa trecerea Taifunului Hagibis prin Japonia.Peste 100.000 de salvatori cauta inca supravietuitori, cel putin 35 de oameni au murit

Cel putin 35 de persoane au murit in urma trecerii devastatoare a taifunului Hagibis pe teritoriul Japoniei, unde s-au inregistrat ploi de o intensitate fara precedent si inundatii catastrofale, relateaza AFP. Peste 100. 000 de salvatori depun eforturi pentru a ajunge la oamenii care au ramas blocati dupa ce ploile torentiale au dus la alunecari de teren si la revarsarea raurilor.

VIDEO Pugilistul Patrick Day, in coma dupa un KO. Sportivul de 27 de ani a primit o lovitura cumplita in timpul meciului

Pugilistul american Patrick Day trece prin momente cumplite, dupa ce a fost facut KO de compatriotul sau Charles Cornwall, intr-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Boxerul a primit o lovitura puternica in runda a zecea, a cazut la podea inconstient si a fost transportat in stare grava la spital. Pugilistul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )