Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO VIDEO Uraganul Michael a lasat dezastru in urma sa

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Uraganul Michael a lasat dezastru in urma sa

Furtuna tropicala Michael a lasat dezastru in Georgia si cele doua Caroline, joi, dupa ce a devastat nord-vestul Floridei. Cel putin sase oameni au murit din cauza furtunii, potrivit CNN. continuă pe Adevărul

VIDEO Uraganul Michael se intensifica pe masura ce se apropie de Florida. Peste doua milioane de persoane au primit ordin de evacuare

Uraganul Michael a crescut in intensitate miercuri si a ajuns la categoria a 4-a pe o scara de 5 cu cateva ore inainte de a atinge Florida, unde peste 2 milioane de persoane au primit ordin de evacuare, transmite Reuters.

Uraganul Michael devine o furtuna de categoria 3. Zeci de mii de persoane, evacuate din nord-vestul Floridei

Uraganul Michael a devenit o furtuna de categoria 3 si urmeaza sa ajunga in Florida Pandhandle, denumirea neoficiala a nord-vestului Floridei, miercuri. Zeci de mii de persoane incearca paraseasca regiunea inainte furtunii, scrie The Guardian.

VIDEO Statele Unite: Uraganul Michael a ucis cel putin 11 persoane

Uraganul Michael, retrogradat la furtuna tropicala, a cauzat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, dupa ce miercuri a lovit Florida. Numarul mortilor a crescut, astfel, dupa ce vineri dimineata autoritatile din statul Virginia au anuntat moartea a cinci persoane, relateaza AFP.

Uraganul Michael va face ravagii in Florida: ACEASTA ESTE ULTIMA VOASTRA SANSA

Uraganul Michael a crescut pana la categoria de furtuna de gradul 4 si este pe cale sa loveasca tarmul Golfului Florida. Potrivit Reuters, vantul va fi atat de puternic incat va putea smulge acoperisurile s.

Uraganul Michael este pe cale sa loveasca Florida cu vnt de peste 220 km/h. 500.000 de oameni au primit ordin sau recomandare de evacuare

Uraganul Michael a crescut pana la categoria de furtuna de gradul 4 si se pregateste sa loveasca tarmul Golfului Florida cu valuri inalte si vant atat de puternic ca poate smulge acoperisurile, transmite Reuters. Jumatate de milion de oameni au primit ordine sau recomandari de evacuare.

Uraganul Michael a lovit Florida! Vantul a suflat cu pana la 250 km/h

Uraganul Michael, care a lovit cu toata forta nord-vestul Floridei, provocand cel putin decesul unei persoane, isi continua miercuri seara ora locala) cursa sa devastatoare in Georgia vecina, transmite.

Uraganul Michael a crescut in intensitate si loveste Florida. Avertismentul transmis de autoritati

Uraganul Michael a crescut in intensitate noaptea trecuta si a ajuns pe continent, in apropiere de Panama City, Florida, miercuri dupa-amiaza, potrivit BBC. Autoritatile au emis un avertisment, in ca.

Uraganul Michael a ucis sapte persoane in Florida si se indreapta spre Georgia

Cel putin sapte oameni au murit in statele americane Florida si Georgia, din cauza uraganului Michael, au anuntat joi autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Uraganul a fost retrogradat joi la categoria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )