Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber. continuă pe Hotnews

VIDEO Maestrul, arta si reverul magic - Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Castigator al competitiei in 2018, Roger Federer debuteaza la Australian Open contra lui Denis Istomin. in setul al doilea al disputei de pe Rod Laver Arena, elvetianul a reusit lovitura zilei de la Melbourne, cu un rever in lung de linie executat cu o precizie chirurgicala.

Primele bombe la Australian Open: A iesit numarul 10 mondial dupa un meci de peste trei ore. Surprize mari si la fete

Primul Grand Slam al anului a debutat in noaptea de duminica spre luni si deja a furnizat o serie de rezultate neasteptate.

Australian Open (m): Nadal, Federer si Cilic, calificati n turul doi; John Isner si Kyle Edmund au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3), campionul en-titre, si Marin Cilic 5), finalist la editia de anul trecut, au debutat cu dreptul la Australian Open, calificandu-se in runda a doua dupa ce si-au castigat in minim de seturi meciurile disputate luni. Primii capi de serie de pe tabloul masculin de simplu care au parasit competitia de la Melbourne sunt John Isner cap de serie 9), Kyle Edmund 13) si Steve Johnson 31). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul de simplu masculin de la Australian Open.

PREZENTARE Australian Open 2019: Hernia, lipsa meciurilor oficiale, despartirea de Darren Cahill - Simona Halep si marile semne de ntrebare, Roger Federer si viata fara de moarte

De la editia din 2018 de la Australian Open unde a disputat finala) multe lucruri s-au schimbat in cariera Simonei Halep - a castigat primul Grand Slam pe zgura fierbine de la Paris), a fost diagnosticata cu hernie de disc si a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill. Cu meciuri oficiale in ultima jumatate de an) pe care le numeri pe degetele de la o mana, Halep abordeaza turneul de la Melbourne cu foarte multe necunoscute in termobag. La polul opus se afla Roger Federer: cu evolutii entuziasmante la Cupa Hopman, Expresul de Basel forteaza bariera de 100 de turnee castigate in incredibila-i cariera. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Australian Open.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep debuteaza la editia din acest an in postura de principala favorita.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep debuteaza la editia din acest an in postura de principala favorita.

Asa am trait Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep a debutat la editia din acest an in postura de principala favorita.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

Australian Open: Monica Niculescu a parasit competitia n primul tur

Monica Niculescu 99 WTA) si-a incheiat parcursul la editia din acest an de la Australian Open inca din primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa de Amanda Anisimova 87 WTA). Americanca in varsta de doar 17 ani s-a impus in doua seturi, scor 7-63), 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )