Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Marin Cilic si Grigor Dimitrov au obtinut, printre altii, calificarea in turul trei de la Australian Open. La feminin, si-au castigat meciurile de miercuri Elina Svitolina, Caroline Wozniacki sau Jelena Ostapenko. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de la Australian Open. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in turul trei - Meci captivant cu Leonardo Mayer

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul trei de la Australian Open, dupa un meci captivant cu Leonardo Mayer. De doua ore si 38 de minute a avut nevoie Rafa pentru a trece de luptatorul argentinian, scor 6-3, 6-4, 7-64).

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

A doua zi de la Australian Open a adus in scena nume importante din tenisul mondial, Simona Halep, Roger Federer, Garbine Muguruza, Maria Sharapova sau Novak Djokovic putand fi vazuti la Melbourne Park. Editia cu numarul 106 a competitiei se disputa in perioada 15-28 ianuarie 2018.

VIDEO Rafael Nadal, debut solid la Australian Open

Cap de serie numarul unu si finalist la ultima editie, Rafael Nadal s-a calificat luni in turul doi de la Australian Open, dupa ce a cedat doar trei game-uri 6-1, 6-1, 6-1) in meciul cu Victor Estrella Burgos 79 ATP, din Republica Dominicana). Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 34 de minute.

Rafael Nadal este de parere ca jucatorii cu clasament inferior si cei tineri sa primeasca mai multi bani, pentru a putea trai din acest sport

Rafael Nadal, numarul unu mondial, a declarat la Melbourne, gazda turneului Australian Open, ca este de acord ca tinerii jucatori si cei cu clasament inferior sa primeasca premii mai mari pentru a putea trai din acest sport, relateaza Reuters.

VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Cap de serie numarul trei, Grigor Dimitrov a avut parte de un adevarat thriller in turul doi de la Melbourne, bulganul obtinand calificarea in decisiv scor 8-6) in fata lui Mackenzie McDonald SUA, 178 ATP, venit din calificari). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open (f): Capii de serie Julia Goerges, Daria Kasatkina, Anastasia Pavlyuchenkova si Daria Gavrilova au parasit competitia (Rezultatele zilei)

A treia zi de intreceri de la Australian Open a adus alte eliminari in randul capilor de serie de pe tabloul feminin de simplu, Julia Goerges, Daria Kasatkina, Anastasia Pavlyuchenkova si Daria Gavrilova parasind deja competitia de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Australian Open (m): John Isner, Kevin Anderson, Lucas Pouille si Jack Sock au fost eliminati in runda inaugurala (Rezultatele zilei)

Ziua de luni prima a turneului de la Melbourne) a venit cu rezultate surprinzatoare la simplu masculin, tabloul de concurs fiind deja parasit de o parte a favoritilor. Vor pleca devreme acasa nume importante: John Isner, Kevin Anderson, Lucas Pouille si Jack Sock. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Venus Williams, Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au parasit competitia in turul intai (Rezultatele zilei)

Prima zi de concurs de la Australian Open a venit cu surprize pe tabloul feminin de simplu, mai multe favorite parasind competitia inca din runda inaugurala. Venus Williams cap de serie numarul cinci) a fost invinsa de Belinda Bencic, iar alte nume importante precum Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au fost eliminate prematur. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la simplu feminin.

Australian Open (f): Venus Williams, Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au parasit competitia in turul intai (Rezultatele zilei)

Prima zi de concurs de la Australian Open a venit cu surprize pe tabloul feminin de simplu, mai multe favorite parasind competitia inca din runda inaugurala. Venus Williams cap de serie numarul cinci) a fost invinsa de Belinda Bencic, iar alte nume importante precum Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au fost eliminate prematur. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la simplu feminin.

Australian Open: Petra Kvitova, eliminata dupa un meci maraton; Muguruza, Pliskova si Garcia, in turul doi; (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova Cehia, locul 28 WTA), cap de serie numarul 27, a fost eliminata dramatic in primul tur de la Australian Open. Andrea Petkovic Germania, 30 de ani, locul 98 WTA) a invins-o dupa aproape 3 ore de joc, scor 6-3, 4-6, 10-8. S-au mai calificat in runda a doua, printre altele, Garbine Muguruza cap de serie numarul 3), Karolina Pliskova 6) sau Caroline Garcia 8).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )