Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTOGALERIE Manifestatiile de sambata din Romania, punctate in presa internationala: Zeci de mii de oameni au protestat impotriva coruptiei

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Manifestatiile de sambata din Romania, punctate in presa internationala: Zeci de mii de oameni au protestat impotriva coruptiei

Protestele de sambata seara, care au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase ale tarii si care au adunat in total 100. 000 de manifestanti nemultumiti de modificarile aduse legilor justitiei de catre PSD-ALDE, au ajuns sa fie intens prezentate in mass-media internationala. Astfel, manifestatiile au fost surprinse de EuroNews, care a si transmis protestul live, sambata, toata ziua, ABC News, The Guardian, New York Times, Reuters, Politico. eu si Al Jazeera. Acestea sunt printre cele mai importante agentii de presa care au punctat miscarile de strada, titrand cum zeci de mii de romani curajosi au marsaluit prin zapada impotriva coruptiei. continuă pe Hotnews

Presa internationala dupa calificarea Simonei Halep in optimi la Australian Open: marathon woman, meci epic

Presa internationala a scris, sambata, dupa ce Simona Halep s-a calificat in optimile Australian Open trecand de Lauren Davis dupa un meci de aproape patru ore, ca romanca este marathon woman si confruntarea dintre cele doua sportive a fost una epica, un thriller.

Presa internationala, impresionata de meciul Halep-Davis

Presa internationala a scris, sambata, dupa ceSimona Halep s-a calificat in optimile Australian Open, ca romanca este marathon woman. Halep marathon woman, a.

Cum reflecta presa internationala desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier

Presa internationala scrie ca presedintele Klaus Iohannis a decis sa mai dea PSD o sansa si sa o desemneze premier pe Viorica Dancila, subliniind ca Romania va avea pentru prima data o femeie in aceasta functie si ca Dancila este al treilea prim-ministru din ultimul an.

O noapte intr-un spital de stat din Romania, de cinci ori mai scumpa decat intr-un hotel de lux

Sume exorbitante sunt decontate pentru cazarea bolnavilor de spitalele din Romania din bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). O noapte petrecuta intr-un spital din Romania a.

Legile justitiei din Romania, subiect de dezbatere in Parlamentul European. Liderul grupului Verzilor: Suntem ingrijorati ca statul de drept in Romania este in pericol/ Plus: Ce spune despre nominalizarea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru

Grupul europarlamentar al Verzilor/Aliantei Libere Europene a propus ca, in luna februarie, in Parlamentul European sa aiba loc o dezbatere privind legile justitiei din Romania, iar la nivelul presedintilor grupurilor exista deja un acord de principiu in acest sens. Ska Keller, co-presedinte al grupului europarlamentar al Verzilor, a declarat pentru HotNews. ro ca statul de drept in Romania este in pericol, iar guvernul nu asculta cu atentie societatea civila. O decizie formala privind organizarea acestei dezbateri urmeaza sa fie luata. Vezi in articol un scurt interviu cu Ska Keller. Ce spune aceasta despre nominalizarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

Parlamentul European a stabilit o dezbatere a situatiei justitiei din Romania in plenul de la Strasbourg

Eurodeputatul Siegfried Muresan anunta ca la nivelul Parlamentului European s-a decis ca situatia justitiei din tara noastra sa fie dezbatuta in urmatoarea sesiune plenara, din februarie, in plenul de la Strasbourg, el considerand ca aceasta arata ingrijorarea serioasa existenta la nivelul Uniunii Europene fata de incercarile de slabire a sistemului de justitie din Romania.

Strainii scot banii din Romania: SUTE de milioane de euro au disparut in anul 2017

Strainii continua sa scoata bani din Romania, in conditiile in care 880 milioane de euro au disparut din depozite in anul 2017. Depozitele pe termen mediu si lung ale nerezidentilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )