Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fotografia virala din SUA a fetitei care plange: Agentul de politie de frontiera implicat declara ca sunt mai multe de spus despre poveste (FOTO)

B1 B1,
Fotografia virala din SUA a fetitei care plange: Agentul de politie de frontiera implicat declara ca sunt mai multe de spus despre poveste (FOTO)

Imaginea unei fetite de doi ani plangand in timp ce ea si mama ei sunt retinute in Texas au atras atentia intregii lumi si a ajuns sa simbolizeze dezbaterea intensa despre separarea copiilor de parinti din. continuă pe B1

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie News. ro, care citeaza BBC.

A introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de astazi taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, relateaza News. ro.

Uniunea Europeana suprataxeaza importurile din SUA. Juncker, atac dur la adresa lui Trump

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )