Libnet.ro
UNICEF

01:05

Frans Timmermans, Doctor Honoris Causa la SNSPA. La ceremonie a fost prezent si fostul sef SRI, Florian Coldea, care s-a intretinut AMICAL cu Teodor Melescanu si cu Victor Ponta (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Frans Timmermans, Doctor Honoris Causa la SNSPA. La ceremonie a fost prezent si fostul sef SRI, Florian Coldea, care s-a intretinut AMICAL cu Teodor Melescanu si cu Victor Ponta (FOTO, VIDEO)

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) i-a acordat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, inalta distinctie Doctor Honoris Causa. Inquam Photos. continuă pe B1

Frans Timmermans se afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA

Prim-vicepresedinte Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA. De asemenea, el se va intalni cu premierul Viorica Dancila.

Timmermans, ingrijorat de modificarile din Justitie, vine la Bucuresti pentru noi discutii cu Dancila

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA. Acesta va avea o intrevedere si cu premierul Viorica.

Frans Timmermans, mesaj pentru romani: Daca nu intrati in UE, Putin facea cu Romania ce face acum in Ucraina

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a primit luni distinctia Doctor Honoris Causa acordata de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. in discursul sau,.

TIMMERMANS: Cand statul de drept e calcat in picioare, politicienii nu mai pot fi trasi la raspundere

ACTUALIZARE - Frans Timmermans: Suntem la dispozitia voastra sa va ajutam si stim ca este nevoie ca deciziile CCR sa fie transpuse in legislatie ----- Prim-vicepresedinte Comisiei Europene, Frans Timmermans, a vorbit despre statul de drept la ceremonia in cadrul careia a primit titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA.

Radu Banciu, despre criticile lui Frans Timmermans: Dragnea si Tariceanu sunt porniti ca niste pitbulli

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit in Romania pentru a primi titlul de Doctor Honoris.

Frans Timmermans: Daca nu intrati in UE, Putin facea in Romania ce face acum in Ucraina

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a criticat ultimele guverne ale PSD pentru ignorarea avertizarilor venite in urma rapoartelor MCV si a subliniat faptul ca Romania ar fi fost in situatia Ucrainei de azi, daca nu ar fi facut eforturi sa intre in Uniunea Europeana.

Titus Corlatean, detaliu de culise. Biletul secret primit de Frans Timmermans

Titus Corlatean, fost ministru de Externe, a povestit la Antena 3 un episod care a avut loc in timpul unei vizite oficiale facuta de Frans Timmermans la Bucuresti. Acesta a povestit totul, dupa ce Laura Kovesi a.

Mirel Curea: Frans Timmermans a venit aici ca un rege. imi spune sa-l intreb pe el cand mai dau legi

Premierul Viorica Dancila va avea o discutie luni cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre ordonantele pe care guvernul le-ar putea adopta in domeniul Justitiei. Timmermans: De la.

Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au cazut de acord, luni, ca este necesara o imbunatatire a cooperarii intre Executivul Romaniei si Comisia.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita la Bucuresti

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se va afla luni si marti la Bucuresti cu ocazia reuniunii informale a ministrilor secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE. Acesta va avea o intrevedere luni cu premierul Viorica Dancila, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )