Libnet.ro
UNICEF

20:30

Franta avertizeaza Marea Britanie ca UE nu va ceda intimidarilor in negocierile post-Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta avertizeaza Marea Britanie ca UE nu va ceda intimidarilor in negocierile post-Brexit

Administratia Emmanuel Macron a criticat dur, vineri, atitudinea Guvernului Boris Johnson in negocierile dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind relatiile post-Brexit, avertizand ca Bruxellesul nu va ceda intimidarilor, informeaza cotidianul Financial Times, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

O romanca din Marea Britanie a ajuns in spatele gratiilor pentru o farsa

O romanca din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare, dupa ce i-a facut o farsa sefei sale. Aurora Iacomi in varsta de 32 de ani i-a turnat un detergent foarte puternic in cafea sefei sale,.

Marea Britanie: Michael Gove, increzator ca va exista o echivalenta in domeniul serviciilor financiare dupa Brexit

Michael Gove, ministrul britanic responsabil pentru dosarul Brexit, intrebat daca va exista libera circulatie a capitalului si echivalenta in domeniul serviciile financiare dupa Brexit, a declarat ca este increzator ca se vor realiza aceste obiective deoarece Uniunea Europeana a accelerat procesul, transmite Reuters. Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit .

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

Marea Britanie a dat unda verde ca doi dintre membrii grupului ISIS Beatles sa fie judecati in SUA

O curte superioara din Marea Britanie a dat marti unda verde pentru ca dovezi privind implicarea a doi cetateni britanici , membri ai grupului ISIS Beatles, in asasinarea unor ostatici vestici sa fie folosite in procesul acestora in SUA, relateaza The Independent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )